Milan Dunović: Od NATO integracija smo dalje nego što smo bili prije

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Ono kad tzv.srbin Milan govori i kad je veći musliman od reisa. Pitanje je zašto? Pa kod njega je jasno, kao i kod Sejde. Jednostavno moraju lajat po Srbima i Hrvatima iz prostog razloga što su im žene muslimanke. E to su ti tzv.građani.

Ono kad

Ono kad tzv.srbin Milan govori i kad je veći musliman od reisa. Pitanje je zašto? Pa kod njega je jasno, kao i kod Sejde. Jednostavno moraju lajat po Srbima i Hrvatima iz prostog razloga što su im žene muslimanke. E to su ti tzv.građani. ka Ralle Ispletes arijevski mit i kult obozavanja razepeta jevreja iz Palestine i onda od tog pravis jevrejsko prosvjetiteljstvo i reformisane jevreje od glupih bosanskoh krscana?

Guest

Nismo mi za NATO a ni za EU sve je jasno samo kad covjek cita komentare i shvati kakvi zapravo bolesnici zive u BiH. Nego nas treba izolovati kao Sjevernu Koreju i pustiti nas il da se poubijamo na posten nacin il da pomremo od gladi, tek tada ce biti mir na ovim prostorima.

Naici ce

Nismo mi za NATO a ni za EU sve je jasno samo kad covjek cita komentare i shvati kakvi zapravo bolesnici zive u BiH. Nego nas treba izolovati kao Sjevernu Koreju i pustiti nas il da se poubijamo na posten nacin il da pomremo od gladi, tek tada ce biti mir na ovim prostorima. ka Guest 🛸 gospa i pseudoAbraham smrdo**** Lazar da spase svoje serbo-kroatere arijevski ciste slavene krscane od izdajica vere za veceru i semita.

HUKA

Seoba Srbalja zapoceo Carnojevic nastavio Milosevic i ako Bog da zavrsio Vucic tek ce onda biti miran Balkan.

Dudek Krivousti Njofra

@naići će...ti bi da spojis i Nedica i Drazu...

Sjedi vnaho na vnaho

@naići će...ti bi da spojis i Nedica i Drazu... ka Dudek Krivousti Njofra Da je veci serbalj.

Fantasticna vijest. Al ne mogu ja to vama objasnit

alaham!

Ono kad ispletes mit oko pedofila iz Saudije....

Ispletes arijevski mit i kult obozavanja razepeta jevreja iz Palestine i onda od tog pravis jevrejsko prosvjetiteljstvo i reformisane jevreje od glupih bosanskoh krscana? ka Ono kad

Ja1

Milane, sve si fino rekao, hajd sad to primjeni

333

Elem, jedini problem je, izgleda, sto oni nisu napravili nista sve ove godine (osim preinacili prikljucivanje u saradnju sa NATO-om), a sada se poklopilo vise stvari koji se pokazuju kao prilika, a njih se nista ne pita. Inace se posljednjih dana jasno vidi kome sve uopste nije stalo ni do drzave ni do gradjana. E pa, nama je stalo do nas samih, i guracemo svakog ko nas cupa iz ovog crnila. Pa promijeniti ako ne ide. Proslo je vrijeme ubleha. Za to vise niko nema strpljenja.

Bas me zanima da li je Milan

izjavio sve sto je Adnana govorila?

Hahahhahahaa

ka Ono kad ispletes mit oko pedofila iz Saudije.... Jehoshua ha Nuzri je naucavao reformu judaizma - povratak na Mojsijeve temelje, a ne tamo nekakve gluposti da je on ustvari drugi konstitutivni clan bh precjednistva na nebu koji je malo svratio na zemlju da iskupi ljudske grijehe krepavanjem na dvije letve. To je Pavlovo baleganje nakon sto ga je konj u Siriji opalio u glavu nogama i otvorio mu wifi sa razapetim Djizusom. A kad smo kod pedofilije, ako su otac, sin i duh jedno a duh "obuzeo" Mariju sa 12 godina, to znaci da ju je sin isprcio u agregatnom stanju boga preko posrednika - duha da ga rodi kao jesu pesu kojeg on sam prihvata kao zrtvu. Hem je sebi ***o *****, hem maloljetnicu, hem pocinio samoubistvo. Jevrejska porugo 2000 godina. Islamska porugo 1400.

Bas me zanima

izjavio sve sto je Adnana govorila? ka Bas me zanima da li je Milan S kojim je "bogom" smrdo**** Lazar pogodio abrahamski zavet da serbalji postaju narod izrailski pravoslavni sa Balkanom kao obecanom zemljom? 🛸 ko bogo***ca medjugorska?

/ Najnovije