Mijatović: Večeras veliki korak za SDP BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

Pa naravno, Bosanska Gradiska, pa nadalje. Jedino vjerski neostrasceni ljudi mogu spasiti ovu drzavu. Ako Bog da, insallah. Smrt fasizmu - sloboda i mir narodu.

Ralle

Ovi su gori od komunista. Njihovi.clanovi.napadaju.nacelnike.opcina. Al to.nije nista novo, ucio od sefa Zukana Heleza koji je, dok.je bio.ministar tukao ljude.po.kafanama. E.to.je.ta stranka.

Bugojno

Nema nista od vas,dva puta vam dali sansu,vi dva puta nastavili posao sda lopova.umjesto da sredite drzavu socijalno i pravno,pojma vi nemate o vođenju drzavegori ste od sda kriminalaca.nikad vise.

MrziteljPDA

Ovo su priče koje će da se završe početkom oktobra! Obrtnici,porodilje,penzioneri i demobilisani borci su kupljeni novcem federacije i plus uhljebi i eto 350 hiljada glasova za SDA!

dP

Pa i niste neki kapacitet, da se ne lažemo. Skupina seoskih varalica i galamdžija. (poneki se zna i potući :D )

/ Najnovije