Mijatović uputio novogodišnje želje bh. političarima i 'nezavisnim analitičarima'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dudek Krivousti Njofra

Čestitke novom predsjedništvu RBIH...KOMŠIĆU BILO KOJEM.MIJATOVICU I BECIROVICI...DIJASPORO BUDI SE..

11

BRAVO GOSP. VOJINE, POZLATILE TI SE I OSTVARILE CESTITKE JER ONE VODE KA PROSPERITETU DRZAVE BIH. SRETNA TI, ZDRAVA I PUNO VESELIJA OD PRETHODNIH BILA 2022. GODINA...

Guest

Guest Gradjani Sarajeva ne dozvolite da vam ona nabubanih lekcija gradiva hvaleci se diplomama gradonacelnica Karic dovede u goste Stanivukovica. Cujete li sta prica i onaj za stol i onaj pod stol isto misle. Neka ga vodi kuci sebi,muzu i djetetu. Izgleda da ste izabrali da se seta i trosi vase novce ne izivlnena zauzeta strebanjem.

071

A ja želim Mijatoviću i SDP-u da prestanu da drže SDA na aparatima, zatim da riješe sranja poput državne garancije za entitetska zaduživanja, koja su napravljena svojevremeno SDP-SNSD dogovorom, kao i da konačno počnu da se bave socijal-demokratijom, jer i oni valjda imaju struku kao političari. I naravno, i da se oni, zajedno sa civilnim sektorom, koji je prvenstveno SDP napravio stranačkim i budžetskim (pozdrav Emiru Đikiću), odmah poslije SDA smetljarskih "udruženja" svih vrsta, također skinu sa budžeta, i da ostave sebi plate koje odgovaraju prosječnoj plati u BiH. Jadno, jadno. Manje populizma, više rezultata. Nešto ih ne vidim. Ministar zdravlja Vranić vam je uporediv sa SDA ministrima, nemate dva politički i ekonomski pismena kadra, a i ona snaša u Gradskoj upravi bi mogla malo manje da baca palestinske zastave po Vijećnici i dodvorava se SDA glasačima. Šta bi sa revizijom Skakine administracije?

Guest

Guest Dragi gradjani treba vam ovaj gospodin i njemu slicni iako ih je malo na ruku prebrojati prodoran,pametan i hrabar. Sklonite starce koji su do jucer maltene bili gladni od rane mladosti pa nadalje. Znamo i pamtimo ko je sta imao i kako je zavrsio dva osnovne i dva velika odmora oko skole. Zaratilo se jedan u trezor caca ga obezbijedio,familija po Turskoj jedna vreca zlata za mog Bakira. Drugi u svercer cega ne hobi iz mladosti,a treci valjda bio u kosmosu razmisljajuci kako napraviti Hacijendu.Sad mu malo jedna treba i druga za dvije kcerke. Da se zarati sva trojica bi kliznula u obecane drzave gdje bi platili kamatu za ukradene novce gradjana. Momak je mlad i zna sta treba da se radi u raspaloj BiH. Jedino mu smeta Nilsic,jer je podlozan drugima i veliki interesdjija.

Nikolica s prikolicom

Ovoga se prečesto citira, a ne odlučuje o ničemu ni u kućnom savjetu. Čemu ovo služi? Vidim naslov i preskočim.

Nikolica s prikolicom

Dijasporo, vrati se! Malina-respiratori nisu tako lošikao što pričaju zobnici. Omogućavaju najkraći put do vječnosti. :))

šorošev

glavozdan.

Knez

Јели жеља кловна у лику мијатовића да подршком исламисти никшућу укине Р.Српску,по свом шетању по земљама који желе нестанај Р.Српске показао је право лице,аферим ефендија војине.

/ Najnovije