Mijatović uputio apel uoči sjednice NSRS: Budite pametni, Dodik kreće u novu tragičnu avanturu!

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

JBG to je tvoj mentor, tvoj stvoritelj

Sjeca li se iko Desnice?

Ovaj lik je njegov nasljednik

Vlada

A gde si ti bio i tvoj tata kada se trebala braniti Bosna? Pobegao pa sada nama Srbima drzis pridike...dok smo branili Sarajevo ti si isao po soping centrima...

Skupstinski poslanik

Mile, samo naprijed. Podanistvo nije rijesenje. Jednom se mora zavrsiti sa Svabom i kolonijalizmom.

Haha

Hvojin se pita u RS-u ko ja u džamiji

BiH

Mali broj normalnih srba pravoslavaca je u FBiH, koji postuju svoju drzavu BiH, a svi srbi u rs su idioti, koji vjeruju u srbiju i vucicevu i dodikovu pogubnu politiku, pa vucic ne moze vratiti Kosovo, a da prisvoji rs, pa budali je jasno da su to samo puste zelje.

Buducnost

Bosna bez UCPC iredente.

IVA

ZASTO BEZMUDICU NISI OTISAO U BL I PROTESTIRAO??? “Lažne riječi nisu samo zle po sebi nego i inficiraju dušu zlom.” – Platon

Nadimak

Znamo mi to Mijatovicu. Znamo i sta nam je ciniti. Treba cijevi ocistiti. Rezerve imamo.

Nadimak

Mile, samo naprijed. Podanistvo nije rijesenje. Jednom se mora zavrsiti sa Svabom i kolonijalizmom. ka Skupstinski poslanik . Ma sta arlauces. Spakuj pokretno i pravac za Srbiju. Da se ne tucemo. Nepokretno radprodaj, finu imovinu kupi u Srbiji. Svakako Bosnu ne volite. Za Srbijom balite.

Nadimak

***

Guest

ne možeš u predgrađe Beograda,u Republiku Kosovo a da dođeš do Sehera,budalo jedna

/ Najnovije