Mijatović: "Taj dan sam sahranio brata, zastava moje domovine BiH otišla s njim na vječiti počinak"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Samo napred Vojine.

Konačno

Vrijeme je za istinu o svima i svemu.

Vrmm

Poštedi nas patetike i radi posao za koji si dobro plaćen. Serem ti se u Touarega.

hahaha ekavica efendija!

ala vojka sipa šuplju, ahahahaha bravo BRE, selfi majstore dok vozi sa izbuljenim očima. sjelo se u lijepu fotelju, mere se ima se, mašala naš ekavičar! evo vidim: Hitna sjednica Doma naroda Parlamenta BiH počela minutom šutnje za nastradale u poplavama . . . a onda kradi pomoć i trpaj u padže, haha

Pohlepa

Riješi se Tuarega, ti auti su vas srozali među omražene političare. Svi ste pljuvali kada bi ih drugi kupovali, obećavali da nikad ne biste tako postupali... Dovoljno da vam se ne vjeruje, pogotovo premijeru koji laže bez da trepne.

JOSE

BRAVO DRUZE VOJINE SAMO STO JACE PO BAG RI I SVAKA TI CAST.

IVA

NAJVECI POKVARENJAK BIH POLITIKE! SDP NEMA U BANJA LUCI JER SI TI BIO TAMO I UNISTIO SI GA. OSTAVI SE SALKICA I ISLAMSKE ZAJEDNICE JER SI ZABORAVIO SPC KOJA PODRZAVA ZLOCINCE I AKTIVNO RADI NA RASTURANJU BIH. ZASTO SI STAVIO BIH ZASTAVU U GROB BRATA KADA JE ON GRADJANIN SRBIJE I NEMA VEZE SA BIH. PRESTANI TO PROSERAVANJE !!!!!!!!!!!!!!!!

Alfa 1

>>NAJVECI POKVARENJAK BIH POLITIKE! SDP NEMA U BANJA LUCI JER SI TI BIO TAMO I UNISTIO SI GA. OSTAVI SE SALKICA I ISLAMSKE ZAJEDNICE JER SI ZABORAVIO SPC KOJA PODRZAVA ZLOCINCE I AKTIVNO RADI NA RASTURANJU BIH. ZASTO SI STAVIO BIH ZASTAVU U GROB BRATA KADA JE ON GRADJANIN SRBIJE I NEMA VEZE SA BIH. PRESTANI TO PROSERAVANJE !!!!!!!!!!!!!!!! ka IVA<< sve njegove reci su dvosmislene. Ovo sa zastavom jedino se moze tumaciti da je sahranio i BIH. Kako drugacije tumaciti ?

/ Najnovije