SDP / Mijatović: Svi trebaju podržati našeg kandidata za Predsjedništvo BiH. I tačka

15. 10. 2021. u 11:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH govorio je o kandidatu ove stranke za Predsjedništvo BiH, te je poručio da vlada dobra atmosfera.

"Spremni smo da preuzmemo sav pritisak da stvari moraju da se promene... Mnogo drugačija atmosfera, sretan sam jer vlada kohezija unutar SDP. Svesni smo pozicije da smo najjači u poziciji i odgovornosti da povedemo građane", naveo je Mijatović.

Na pitanje novinara TVSA da li će Trojka imati zajedničkod kandidata ili ova stranka vlastitog, on je odgovorio:

"Izbor člana Predsjedništva BiH je mnogo ozbiljnija priča nego kanto i zahteva ozbiljniji pristup... Ne znam šta nije jasno u našoj poruci. SDP će imati kandidata za člana i on će biti budući član Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda", poručio je Mijatović te je dodao:

"Svi trebaju podržati našeg kandidata jer smo mi najveća opoziciona partija. I tačka. Dakle, citiram odluku Predsjedništva SDP-a - SDP će imati svog kandidata, a to je i Nermin Nikšić rekao bar 40 puta. Ne znam kome šta nije jasno", naveo je Mijatović.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (5)