Vojin Mijatović: "Sazreli smo kao nacija bez obzira na sve naše pogreške"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Tako je Vojine!

Danas se opraštamo od Milorada Dodika, veoma uspješnog prevaranta, koji je varao gradjane BiH punih 20 god. Vucicu je naredjeno da ga pusti niz vodu!!

.

@Dr Karajlic, nasa 100% i jos glavni grad drzave pride sa srbima kao turistima!

.

Sta je najveci problem Nenada Adzivejzovica Crnogorca?

Njegov problem je ZASTO se neko iz SDP sastao sa gospodinom izetbegovicem. ZATO STO SU PROBOSANSKE STRANKE KOJE stite BiH drzavnost i nije tajna da je ipak SDA i gospodin Izetbegovic PRVI u Bosnjaka. Kome smeta, neka crkne!

Gulliverus

Gospodin Mijatović je pravi patriota, i sve što je rekao je u pravu, sda i Izetbegović nemaju ni pojma ni ideja šta uraditi, zanima ih samo vlast i zbog nje i šuruju sa Milokradom, ali ako im dođe vrijeme za naplatu biće prekasno. Samo teškim nacionalistima smeta građanska država, boje se jednakosti i pravde, tako Milokrad i Čović zagovaraju negrađansku državu a one koji je zagovaraju nazivaju unitaristima, islamistima itd, a Bakiru to odgovara, kao on se bori a oni mu ne daju.. Bravo Mijatoviću, jer se ne bojiš ovih fašista, narod je uvijek bio uz hrabre i pravedne borce i ideje.

Gost

Moj Vojine, zalut'o si. Daj Bože da se vratiš na pravi put. Nema bosanske nacije a ni bosansko hercegovačke. U BiH žive tri nacije, dvije stare i jedna novonastala koja bi vladala cijelom zemljom. Puka utopija.

dP

Kao što je mjenjao stranke, tako mjenja i priče. Jadno i patetično šta se sve radi za funkciju.

/ Najnovije