Mijatović uporedio Džindića sa Dodikom: "Podnesi ostavku jado..."

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne smije dati otkaz

As ako da otkaz, sta ce rafit? Mozda samo fahri kafu moze onda praviti.

Knez

Politicka sdp protuva,(mijatovic)zamenio inkubator politicara vukana,kad bi se pogledao u ogledalo posle iznosenja svog nebuloznog misljenja o R.Sropskoj zastideo bi samog sebe.

Black

USTANAK!!! Dosta je!!!

Ti

Ti i tvoj sef partije ste blizanci dodiku,sve nevolje rudarima je niksic nanio kad je bio premijer...malo pogledaj unazad

/ Najnovije