Mijatović poslao poruku bh. građanima: "Meni glasači ne trebaju, trebaju mi saborci"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve normalne osobe:

Bullshit.

nasvasta

Imaš podršku normalnih Bosanaca.

Lila Sarajevo

Vojine, živ i zdrav bio, trebaju nam normalni ljudi, svaka ti čast!

Zoran

Ovaj covjek projekat bia je opasan po BiH. Novi dasak svjezeg vjetra na balkanu=potencijalni dodik 2

Guest

Guest Gospodinu Mijatovicu svaka cast treba da bude na glavno mjesto u BiH. A tebi se svidja ova trojka ortodoksnih lopova koji ne mare za gradjane nego za svoju djecu saberi se.

dP

Druže, u pogrešnoj si stranci da bi vjerovali u takve priče. ;)

I

Kakav komad budale...

Panzer

Halal Baketov srbin čovjek osvojio 700glasova u BL postavljen zbog imena kao fikus u SDP šatro multi kulti a njegov Nermin Nikšić daje izjavu mogu se izbori provest i bez Hrvata halo jednog cijelo konstutivnog naroda u Bih.SDP NAJGORA STRANKA PODMUKLA LICEMJERNA KAO I NJHOVA KALENDAR GRADONAČELNICA SARAJEVA SVE IGRAČI VALIKOBOŠNJAČKE UNITARISTIČKE IDEJE

Samo pozitiva

https://m.youtube.com/watch?v=8lc2doDrSIE&t=25s

Samo dobrom za dobro

https://m.youtube.com/watch?v=8lc2doDrSIE&t=25s

Kotor Varos milina

https://m.youtube.com/watch?v=8lc2doDrSIE&t=25s

/ Najnovije