Mijatović položio cvijeće kod Vječne vatre: 100 posto sam Srbin, 101 posto Bosanac

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AVNOBIH

Ovako je govorio drug Džemal Bijedić: “Mi smo revoluciju vojevali i za to da se jednom za svagda utvrdi čija je ovo zemlja Bosna i Hercegovina, da ne bude ni carska ni spahijska, da ne ostane provincija u pozadini, oko koje se kusuraju velikosrpska i velikohrvatska buržoazija i bosanski begovat.“

sdp

Odlicno! Hvala na patriotizmu. A sad se posveti socijaldemokraskom poslu: polozaju radnicke klase u BiH! Vazi i za ostale sdp-ovce koji se natjecu u patriotizmu.

Jad i čemer

@sdp, Hahaha, i mali bi malo na vlast. Dok još ima šta da se uzme. Narod više nikom ne vjeruje. Svi se kunu u patriotizam, a kad dođu na vlast, vidiš, da se samo krade od naroda i države. Niko ne odgovara, sve je korumpirano i kvarno.

*

Vojina za predsjednika BiH !!

@ja1

Bitno je da ti nastavljas srati o svom mitu o gradjanskoj bih, sa srbima i hrvatima koje ste nafatali i platili im da govore vase mantre kao sto su bogic bogicevic, miro lazovic, mirko pejanovic, desnica radivojevic, sejdo komsoglu, ivica saric, jovo divjak itd. sa kojima glumite multietnicnost. Samo sto nemate vise kome glumiti, svi su vas prozreli.

/ Najnovije