Mijatović podržao Stanivukovića: Javna tajna da se u Sarajevu postavljaju bilbordi

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nema komentara

Sta je bilo, multi-kulti bosnje ne komentarisu jer je rekao da se to isto radi u vasem divnom krasnom i tolerantnom sarajlabadu, a nije pljuvao samo po svojima? E bosnje bosnje, vas nacionalizam je providan da to nije normalno.

srbska i junačka..

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da sedne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

Ko i entitet 49%...

Grohohotom se smijem

@!@

>>Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da sedne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema ka srbska i junačka..<< NA KJIM SI TI DRGAMA??? ILI SE JAVLJAS SA NEUROPSIHIJATRIJE???

Kmet Siman

Eeee.. blago narodu koji ima takvu liriku... Cojle Manojle... ojhaa

Stoko zaguljena

Sta je bilo, multi-kulti bosnje ne komentarisu jer je rekao da se to isto radi u vasem divnom krasnom i tolerantnom sarajlabadu, a nije pljuvao samo po svojima? E bosnje bosnje, vas nacionalizam je providan da to nije normalno. ka Nema komentara E, NEKA SI NAM TI KREZUBI KOZMOPOLITO IZ BOSANSKE ŠUME REK'O. PAMETAN SI MI U PM.

Ironija

@srbska i junačkaa, Kakve god ds imamo pesme, naše su,bi na našem lepom srpskom jeziku! A šta se vi muslići javljate, šta vi to imate svoje?! Ništa! Ni jezik, pričate i pevate na našem srpkom, i čak i molite se bogu na tuđem, arapskom, koji usput, i ne razumete!

Ironija

@srbska i junačkaa, Kakve god ds imamo pesme, naše su,bi na našem lepom srpskom jeziku! A šta se vi muslići javljate, šta vi to imate svoje?! Ništa! Ni jezik, pričate i pevate na našem srpkom, i čak i molite se bogu na tuđem, arapskom, koji usput, i ne razumete!

Re: Ironija

Cojle Manojle. Pa gde si bre Srpine :) Lepi srbski jezik kaže da jedeš kašikom. Spavaš na dušeku. Ispod glave ti je jastuk. Pokriješ se jorganom. Kuvaš u šerpi itd... Avaj... Pa to su bre turcizmi. Turske reči jbte!!! A Vuk Karadžić ima lepu fotografiju... SA FESOM NA GLAVI!!! Buhahaha

Re: Ironija

I bre jbte pišeš arapske brojeve... Ah taj lepi srbski jexik...Buhahaha

/ Najnovije