Mijatović odgovorio Salkiću: Ružno je, Sandi, pozivati se u političkim raspravama na ličnu tragediju

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E vojine

***

,.,.glasac. ,.,

***

Haha

Hvojine, smesta da odeš na prvo šehidsko groblje koje nađeš, dobro pogledaš u žuljeve i dase izvineš sunitima radi povrede njihovog odbranbeno- otadžbinskog rata. Znadeš bre i sam da im je katastrofa u posljednjem ratu bolna tačka. I još ideš čačkati za kalendar!

Cvjecar

Tesko je biti fikus.

Ima nas puno više...

[ * zauvijek živi sahranjeni *]

Ima nas puno više

>>VIDI SE VOJINE DA SI DODIKOVA SKOLA! PRIMITIVAN ,BEZOBRAZAN I LAZOV! ‘Kada smo već kod potomaka, treba reći da je Vojin direktni potomak Dobrivoja Mijatovića koji je gradio entitet za jedan narod – srpski. Vojinov otac Dobrivoje je devedesetih imao istu značku kao i Draža – kokardu’. komandant Armije Republike Bosne i Hercegovine, heroj otpora Nezim Halilović Muderris, ka IVA<< Takvi kao ti, IVA, SDA gmizajuća gamadi, živu ste sahranili Armiju RBiH. Muderis je bio i može biti samo komandant Alijinih lobotomiranih mudžahedina, mamaru vam talibansku peksinavu! I vi ste "probosanske i građanske snage", smradine iz Spahine 14, pljuc!!!

Lol

Nadobudni, ova strana koju uporno svrstavaš i u istu ravan stavljaš sa koljačima se borila i uspjela odbraniti i to da ti iz Bluke budeš ministar "ovamo" i da iz dana u dan soliš pamet! ;)

Dosta momci

Obojica ste na istoj strani i grijeh je da se prepucavate.Prekinite obojica,jer oni koji ne žele dobro BiH uživaju u vašem dopisivanju.Molim vas prestanite.

Krmoslacac

Lijepe riječi su ukras!

Mijatoviću

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije