Mijatović odgovorio Kojoviću: Sad bih ja tebe trebao pitati...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Salonska politika

Realno, Naša stranka si daje za pravo da traži čini se više nego što im pripada. Ako nastave s ovakvom politikom za 2 godine imat će par stotina glasova na nivou BiH. I ako nisam SDP ovac, za SDP bi bilo bolje da je vodi Mijatović no Nikšić, koji je realno gledano nedovoljno kompetentan da vodi Partiju u ovako složenom društvenom i političkom uređenju zemlje.

Guest

Mijatović je vjerovatno u pravu u vezi ofgovora Kojoviću, ali ne vidim razlog da bilo ko staje u odbranu D. Majkić i S. Vulić, jer one svojim izjavama i ponašanjem to ne zaslužuju.

Flojd

Nisam gledao, ali likovi poput Mijatovica (SDP) nisu nivo političke i ljudske kulture i dijaloga kakav mi očajnički trebamo. Kada biraju ovakve riječi i kvalifikacije mos misliti kakvu ce tek politiku sprovoditi i koliko ce uvažavati ravnopravnost. Žalosno je koliko smo kulturoloski zaostali u ovim nazovi visokim krugovima sta tek očekivati od raje kad su ovakvi potpredsjednici stranaka.

Cojle

Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle nema mi ga Cojle da dodje kraj mene mlade da legne Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi, Radojle dodji mi dodji, dragane cekacu te dok zora ne svane Cojle Manojle, digi, digi Radojle, Cojle Manojle digi, digi Radojle a sto mi ga nema pa nema a meni se mladoj pridrema

N.G

Dobro je da ništa ne pita

Let3

Vwc sam milion puta vec pisao...SDP I NS su dva najveca ZLA koja su zadesila BiH od kraja rata!

/ Najnovije