Mijatović o 'zabrinutoj antizapadnoj opoziciji': "Moram vam vrlo direktno reći lažete"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Nas su takvi muslimani kosto su niksic i forto doveli skoro do istrebljenja, zato vama i odgovaraju, jer nisu srcem u islamu.

Samo penezi

Iskreno sve šu pak do šu pka. Bio on Bošnjak Srbin Hrvat ili Građanin ili seljak. Svi mućci do srži. Još u politici nisam vidio poštenog i normalnog čovjeka. I vi ste imali vlast pa niste ništa uradili čak šta više nazadovali 2010 2014 da se još oporavili nismo a vučete se u raznoraznim koalicijama još od 89 godine.

Pametan covjek je najkasnije do sada

morao shvatit da je zapad jedno OGROMNO ZLO.

Vojine

Zar ima neko da vise laze od tebe ,nermina,konakovica i forte. Problem je sto vi nevjerujete istini a zelite da mi vjerujemo vasim lazima.

Aaa

A ti Srbin ministar iz kvote Bosnjaka.

Dea

Obični Dodikov sluga i potrčko.

Mario

***

SDP

r.Alija Behmen, Nermin Nikšić, prdsj.vlade Zlatko Lagumđija, predj.VM...a ministre i ostala vnago poslanike koja su na narodu zaradili milione nećemo nabrajati i one preletače, vlade kantona i načelnike općina isto nečemo nabrajati . U RSu SDP kao i da ne postoji. Imaju 163 člana. Sta ste vi uradili za 30 godina ? Namirili se.

T

Najvece zlo koje je poturio sdp bosnjackim glasacima

Sabina Šabić

Rijetko nefotogeničan tip. Na licu mu se vidi da nije sve čisto. Ne može da krije unutrašnje nesuglasice.

MrziteljPDA

Vojin Srbin iz Banja Luke eto tako se izjašnjavaš a ministar u Federaciji! Hvala Trojki na ovakvom ministru

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

VLAŠE IDI NAZAD U GENOCIDNI CRNI VILAJET PA TAMO PAMETUJ A NE U *****ACIJI!!

Moram i ja tebi vrlo direktno da si GLUP!

...........

E zato vidis, mi necemo sa vama u istu drzavu.

Nas su takvi muslimani kosto su niksic i forto doveli skoro do istrebljenja, zato vama i odgovaraju, jer nisu srcem u islamu. ka BiH ............................. Pa vi na miru budite koliko god zelite ¨srcem u islamu¨, al cete na 23%...

/ Najnovije