Mijatović o 'paradoksu nas samih': "Nema smisla svoj život trošiti na društvene incidente"

1
Radiosarajevo.ba
Mijatović o 'paradoksu nas samih': "Nema smisla svoj život trošiti na društvene incidente"
FOTO: Facebook / Vojin Mijatović

Ministar razvoja, poduzentištva i obrta u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Vojin Mijatović (SDP) osvrnuo se na aktuelnu političku situaciju i dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Kako kaže, predstavio je 'paradoks nas samih'.

"U našoj državi uglavnom:

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

O velikoj politici, oni bez glasova. O zaštiti naroda, oni u kriminalu. O radu drugih, oni što ništa u životu napravili nisu. O političkoj strategiji, oni što nikad ni na izbore nisu izašli. O Bosni i Hercegovini, oni koji bi svoje male privatne državice. O vjeri, oni koji pokradoše narodu i hranu iz friždera. O tuđem životu, oni koji svoj nemaju.

O moralu, svi oni kad dobiju i kad izgube nezasluženo dobijene funkcije. Prije sam imao običaj da se poput 'kviska' javljam na svaku benu koja pomisli da je bitna. Zbilja nema smisla svoj život trošiti na društvene incidente poput navedenih.

Idemo raditi, pokušati neke stvari promijeniti, a sa benama ćemo se baviti usput, kad bude bilo malo slobodnog vremena, njih i njihove mračne namjere će svakako ubiti sopstvena bolesna ambicija i manjak kapaciteta", naveo je Mijatović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije