Mijatović: Muka mi je od ovih što BiH brane u Sarajevu, od koga je brane

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac 100%

Kako do sad nisi shvatio da Bih treba braniti od dodika,covica,niksica,radoncica,konakovica,kojovica,izetbegovica,tegetlije,tuzilastva i ostalih vodecih politicara.

Koel

Cuj od koga je brane od takvih kao ti prwsvuceni u jagnjexu kozu a vuk ostao u runu

Axa

Cuj od koga je brane od takvih kao ti prwsvuceni u jagnjexu kozu a vuk ostao u runu ka Koel Vide a ne čuju! A ne vide! Slušaju a ne vide! Moraćete ovo malo u montaži .......... hahahahahahahaaa

Koel

Cuj od koga je brane od takvih kao ti prwsvuceni u jagnjexu kozu a vuk ostao u runu ka Koel Prestani koristiti moj nick kretenu!!!

Koelitis SDA bot baustelac

radi za cvaju prekovremeno, naarood znooaa SDA

JA1

Cuj od koga je brane od takvih kao ti prwsvuceni u jagnjexu kozu a vuk ostao u runu ka Koel Zalihicu hebo li te Bake

Samo Srbin Sarajevo Spasava

Koga briga sta misli SDP, STRANKA DOKAZANIH PEDERA.???

Koel

Bakir je svršijo u mene kad me guzijo. Ja volim oto tako!

Z

Bih treba braniti od bosnjaka, jer oni su jedini islamski teroristi ovde, koji hoce da nprave serijatsku drzavu. Pravac turska, saudija i bliski istok i mirna bosna.

Guest

Guest Niksicu jesi li vratio stan gdje zivis u Novo Sarajevo sto si maznuo da se dzabe prosiris.

/ Najnovije