Mijatović komentirao skup u Banjoj Luci: Dodikov debakl!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BL

Max 3000 snsdovaca i onih smradova iz borsa

TNT

Milorad Dodik je propo koo Zeton, bas kao i ovaj njegov velicanstveni skup ... pazi ovo velicanstven, po cemu to ba velicanstven ... po koncetraciji primitivizma ... Jad i Cemer

Ljiljan

Ovo su sve traktoristi iz krvačke koji su ilegalno ušli u BiH I još uvijek nelegalno borave u BiH I to uglavnom po Bošnjačkim kućama!!Tih **** ima oko 150000 I ubrzo treba povući pitanje o njihovom status!

Guest

Guest Zato je djecu i unucad prvo sklonio,a on " hrabar " svoje sjene se boji pa voda bezbjedjake placajuci ih ukradenim novcima sirotinje.

AsAsova

Moj Vojine to ti je klasicna pi*durina, sto bi rekao nas narod.. Ku*ci se cijelom svijetu, glumi nakog mangupa, a cim dobije po labrnji organizuje nakav skup nakih ljudi.. To mu izgleda dodje ko naka reklama za "mrske" neprijatelje.. Sve je bilo i nekako dok nije na Engleze udario i proglasio ih neprijateljima.. nadam se da je tom papku bar Vucic rekao da bi bez Britanske pomoci nekad sad MOZDA bili autonomna pokrajina Bugarske/Madjarske/Turske a ne drzava kao danas..

mile

eto ti imaš podršku, izrode srpskog naroda. I ti bi malo muslimasnskih glasova.

***

***

*SVIJET

ukrajinci *su izuzetak Voine skini tu usa pozdarv iz MOSKVE DIVNE MOSKVE DIVNE RUSIJE ***

BOSNA

Uopšte mi nije važno koliko ih je bilo na skupu. VAŽAN MI JE VOJIN I TAKVI KAO ON. NEKA JE SAMO JEDAN ONDA BOSNA IMA BUDUĆNOST.

BOSNA I HERCEGOVINA

...bosancima i hercegovcima, toliko je jednostavno.

drug

Pokisao Dodik, baca 100 KM na harmoniku, nema da zapjeva, gotov je sankcije mu stežu omču. A n jegovi jarani se ušutili, zaboravili da brane svoje narode,

solunac

Došli su samo oni koje je ucjenio, kupio, zadužio, ovoliko ih je trebalo doći samo iz Prijedora, a ne iz čitavog entiteta. Malo folklora, malo trabunjanja o jedinstvu. Tresla se brda gotov je miš, Malo skrivanja iza boraca, da narod priča o skupu, a da ne priča o potezu Šmita, kako Mili uleti k..a

promatrač

Druže Mijatoviću, izvršite kontrolu rada opštinskih organizacija SDP-a, pojedine organizacije na svojim fb stranicama objavljuju samo čestitke za vjerske i držane praznike, a prave stvari ne dotiču ili ih to ne zanima ili su se prodali vladajućim garniturama.

A

A Mijatovic je bas covjek od podrske naroda... Pljuje ga svako koga sretne.

Tutija

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije