Mijatović: Svima u Europskom parlamentu jasno da je Dodik najveći problem u BiH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

22

Usprotivite se i ruskom ambasadoru koji navija za samostalnu RS.

Tuzan

Očigledno je da zapadne zemlje nežele,a ja bih rekao da trguju sa rusijom i da BiH nesmije cekati na njihovu pomoć,nego pozivati građane koji su spremni braniti svoju zemlju,pa ako dodik,vucic i covic,plenkovic te milanovic žele komadati zemlju suprostavit im se svim mogućih snagama.Znam da su jači,ali bit ce krvi i na njihovoj strani.

Sarajlija

Koje gradjane,misliš Bosnjake?Sumnjam na Srbe i Hrvate

Šta zna Vojo koliko je 360.000 glasova za Dodika

Na izborima je Vojin Mijatović kao lider banjalučkog ogranka SDP-a osvojio čitavih 210 (slovima: dvije stotine i deset glasova) što je otprilike negdje prosječan broj ljudi koji se zatekne na porodičnim okupljanjima u BiH. Sjedi JEDAN

Kum

Po meni je najjadnije ponasanje turske odnosno bakirovoh kuma erdogana.Da je prijatelj BiH mogao je sa samo jednom rečenicom zaustaviti sve ovo "bit ćemo rata,neće biti rata".Samo da je rekao u slučaju agresije na BiH ili pokušaju cijepanja , turska neće stajati po strani i uvjeren sam da bi rusija,srbija hrvatska,a time dodik i covic shvatili poruku i prestali sa planovima za rssturanje BiH.

/ Najnovije