Mijatović: "Dobro razmislimo, drugarice i drugovi, čeka nas najteža odluka do sada"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Drugim

riječima Vojin vidi sebe kao predsjednika SDP-a

890

Odavno nisam čuo frazu drugarice i drugovi

viste kobajagi multietnicki

kobajagi niste nacionalisti vi ste kobajagi normalni

vi ste kobajagi gospoda

Odavno nisam čuo frazu drugarice i drugovi ka 890 .............nemate za hl**** gospodo prosjaci kobajagi gospoda nevolite drugove i drugarice

***

***

Roko

Tipicna resovska patetika

Laxative

Tuarega mi mog, ja evo već razmišljam...slomih se zbog ovih teških odluka.

Brko

Sistem nije zakazo , kaze vojin. Jedinonstonje zakazalonje sistem , kojeg nema druze

Eki, ba

multi? Pa cine je, skoro, 90 % muslimani

Čudo

Mijatović je čudo i jedino u BiH može upotrbljavati rečenice sa drugo i i drugarice,smrt fašizmu sloboda narodu itd.Da živi u hrvatskoj ubili bi ga fašisti ,jer pod krinkom nacionalista zapravo su čisti fašisti,ali zbog Brisela i amerike to nesmiju javno kazati.

Gost_Radio_Sarajeva

More li kako Vojin? Ili se ne uklapa u aparthejd politički sistem, pa ne bi došao do izražaja.

Bosanac

***

Da ste vi, drugarice i drugovi, ista mislili,

Vojina Mijatovica, dodikovog ublehe, ne bi bilo nigdje, a kamoli da bude ministar.

Iva

U prevodu kameleon I smece koji glumi bosna a je Hitoshi da Kate izaberite opet ovo rukovodstvo koji je zajedno sa NIP I NS kao Trojka prodalaBIH DODIKU I COVICU

Drugarice i drugovi

Imovina se oduzima povratnicima u RS. A šta vi radite, šta iko poduzima?

Laxative

Imovina se oduzima povratnicima u RS. A šta vi radite, šta iko poduzima? ka Drugarice i drugovi Ove drugarice i drugovi su davno izumrli, ovo se samo kao lafo prisjete tih izreka da kažu da oni kao postoje ali su pali za slobodu fotelja, procenata, limuzina, i generalno šuplje kojom se bave uštekani u crijevni sistem adZ, Čovića i Plenkovića.

/ Najnovije