Mijatović dan poslije: Znam pola tih staraca, nekoliko njih me zvalo i juče i danas da se izvinu!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Politicar amater

Ako islamizirani Srbi ne nadju nekog ozbiljnijeg igraca od ove srpske ikebane tesko da ce ukinuti vjecnu Republiku Srpsku. Ovaj lik je totalno nebitan na politickoj sceni BiH.

BL Official

Narod koji je mahom podrzavao fasizam i *****tvo do kad nije vidio da od toga nema nista pa je brze bolje promjenio uniforme i presao u partizane i koji se zalagao za raspad Jugoslavije slavi ZAVNOBIH. Sva sreca pa ovaj praznik slavite samo u zajednici svojih kantona. Bravo izdajice Mijatovicu!

Haha

Ma ne samo da su se ispričali, već su preko telefona tekbirali i izrazili želju da pređu na islam.

Bosanac

Zlocinacke zivotinje srbi zar vam vodza divljeg copora dodik nije zabranio da citate Bosanske portale

Ti si sramota za svakog Srbina

u Federaciji koji je ostao na svome i u svom. Jednostavno, Ti si dosljobi imas neki taj i zadatak u dogovoru Niksica i Dodika

Eva

Čestitam na veličanstvenom skupu :):):) Bolje je da se vise ne javljaš kukavice!

Zašto ekavica

U Bosni ste , "djecu, bijelom" itd.

Beograd

Mijate opali selfy i nemoj ti brinuti u Srpskoj...Beograd vodi računa o njima...a iz Srpske se u Srbiju ide bez pasoša..

Mijatovic

bi trebalo da zna da se politicar ne slika sa mangupskim osmjehom jednim kutom usana. Ali, eto, nazalost ne zna....

Xyz

Ma nek si ti navuko trojku...SIKTER hahahahahahaha

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

/ Najnovije