Mijatović: Čestitao sam Stanivukoviću i imam molbu da Nadarević dobije ulicu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dvoličnost

Što se nisi zauzeo za ulicu Mome Kapora u Sarajevu?

Khal Drogo

Мустафа Надаревић бјеше одличан глумац, са много врхунски одрађених улога, такође није се експонирао говором мржње или малициозним порукама попут неких глумаца (рецимо једног политичара Хаџихафизбеговића), иако га нисам у животу срео вјерујем да је био исправан и добар човјек. Да ли треба добити улицу у Бањој Луци? Нити треба, нити ће је добити. Када именујемо улице, ваља "претрести и лик и дјело". А Надаревић је глумио у филмовима ("Четвероред", "Генерал") који су неоусташка пропаганда. Знао је да су неоусташка пропаганда и прихватио је улоге у таквим филмовима. Ако сматрају да у федералном Сарајеву треба да добије улицу, по виљи, у Бањој Луци је добити неће.

09

Svaka čast Mustafi Nadareviću. Bio je dobar glumac i čovjek, ali ne vidim razlog, zašto bi dobio ulicu u Banjaluci?! Bespotrebna polemika oko toga.

Drog Khala

>>Мустафа Надаревић бјеше одличан глумац, са много врхунски одрађених улога, такође није се експонирао говором мржње или малициозним порукама попут неких глумаца (рецимо једног политичара Хаџихафизбеговића), иако га нисам у животу срео вјерујем да је био исправан и добар човјек. Да ли треба добити улицу у Бањој Луци? Нити треба, нити ће је добити. Када именујемо улице, ваља "претрести и лик и дјело". А Надаревић је глумио у филмовима ("Четвероред", "Генерал") који су неоусташка пропаганда. Знао је да су неоусташка пропаганда и прихватио је улоге у таквим филмовима. Ако сматрају да у федералном Сарајеву треба да добије улицу, по виљи, у Бањој Луци је добити неће. ka Khal Drogo<< Интересантна тема, не знам како је ово било неактивно дуго времена. Да опишем своја дркања: Данас сам се издркао 5 пута након узимања више препарата ођедном, дркам гол у стојећој позицији гледајући лезбо и тс порниће шприцам обилато прва два пута, послије све мање и након вишесатне акције сад ме курац дословно боли. Више сам пута дркао испред партнерице и исто тако она испред мене, обично је тад пошприцам обилато по стомку. Kад је она добре воље онда ме сама измастурбира до краја.

/ Najnovije