Suze na ispraćaju migranata iz BiH: Dosta je 11 "gameova", poželio sam djecu...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HERA

Jaooo patetike. Evo dobih dijareju od citanja ovog teksta (samo jednog dijela). Ako je htio bratu koji zivi u EU, sto nije isao redovnim putem? Nosite se svi iz nase zemlje. I IOM i Danci i sve suge migrantske.

Taraba

Blago njima. I oni se izvukoše odavde a šta ćemo mi ?

ja

Sta je sporno, kuci i gotovo

gg

I mi bi svi na zapad ili bar zapadne plate ali ne ide. A ne vidim ako je uspio magistiirati u Maroku nije bas maroko tako lose!

moke

ka ZEUS Upravo to jarane, lik godinu dana u Bosni bez papira i normala. Bio kod hodze. Sta ce kome viza, samo kaze idem hodzi. IVZ ko Herceg Bosna, drzava u drzavi.

Das

Radio Sarajevo je još jednom, po ko zna koji put, dokazao da radi u službi promovisanja i veličanja islama, a njegovanju i promovisanju mržnje prema Srbima i Hrvatima!

Ralle

Samo natrag..bravo za hrvatsku policiju..postali su prva brana odbrane od sotonske vjere islama u Europi..

/ Najnovije