Migranti u Bosni kampuju na minus 15 stepeni

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eu

Eu licemjerje, Merkelica ih zovne, onda opali barikadu, pa kaze evo vamnpare. Ne trebaju nam pare frau Merkel, uzmite svoje migrante, vi ste razarali zemlje sa Amerikom sad primite ljude, a pare sebi ostavite.

Nemam

U Marakešu, u Maroku je trenutno (sada je 10 i 32) ugodnih 14°C.... Pa eto... možda im niko nije rekao da u Maroku nema rata, nema gladi.. A baš je lijepa turistička zemlja ...

Belay_Boy

Cuj to, očajnički apel Josepa Borella upućen Miloradu Dodiku. Kakav Apel Dodiku kad on to ni ne razumije, ali isto tako znamo vrlo dobro sta razumije i cega se Plasi...a to su Sankcije, Zabrane...itd,na Zalost.!!

037

Ovako su kampovali borci nekoliko godina .

Ah

Neka kampuju! Ko im je kriv! Mi ih nismo zvali! I neka to kampovanje ne traje dugo!

Re

Sda je dovela ove migrante i samo oni stalno apeluju da se moraju smjestiti u bih. Sda uzela pare od eu za migrante, a sad hoce da ih tutne srpskoj, koja nije ni feninga dobila za to i ne zeli da ih primi. E ne moze, vi ste ih doveli i uzeli pare za njih, sad ih smjestite kod sebe na poljinama.

/ Najnovije