Michael Murphy vikend provodi u Trebinju: 'BiH je prelijepa zemlja i treba je istražiti'

5
Radiosarajevo.ba
Michael Murphy vikend provodi u Trebinju: 'BiH je prelijepa zemlja i treba je istražiti'
Foto: Collage / Michael Murphy

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini Michael Murphy u nedjelju, 21. jula, na društvenim mrežama objavio snimak iz Trebinja.

Rekao je da je BiH prelijepa zemlja te da treba iskoristiti ljeto kako bi je istražili, a on je vikend odlučio provesti u Hercegovini.

"Prijatelji iz SAD su nam došli u posjetu, pa smo odlučili da posjetimo ovu regiju. A danas smo završili u Trebinju. Uživalo smo u divnom lokalnom vinu koje je bilo zaista fantastično, divna hrana također, i sada se spremamo opustiti uz predivan zalazak sunca u ovom prelijepom gradu. Iza mene možete vidjeti planine, možete vidjeti Arslanagića most, predivnu kulturnu i historijsku znamenitost", rekao je Murphy.

Teška saobraćajna nesreća u Gradačcu: Jedna osoba poginula

Teška saobraćajna nesreća u Gradačcu: Jedna osoba poginula

Istakao je da je Trebinje jedan od najljepših gradova u BiH.

"Ovo ponavljam stalno, ovo je prekrasna zemlja, toliko toga ima za istražiti i nadam se da će ljudi provesti malo svoga vremena putujući ovom zemljom i uživati. Trebinje je sigurno jedno od najljepših mjesta u BiH. Sjajno je biti ovdje, odlično se provodimo. Nadam se da i vi uživate u divnom vikendu", dodao je Murphy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije