Michael Murphy: U BiH postoje strani akteri koji imaju maligni utjecaj

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

cia

vasa exelencijo, trebali ste nas pitati. mi sve znamo. cia nam nije potrebna

Gdje god ste vi, tu su maligni stranci!

Svugdje u svijetu, bez razlike. Poceli ste sa Korejom i Vijetnamom, nikada niste stali.

rOlE

***

Gh

Znaci moramo se odreci ruskog plina kao vi u eu, koji ste pristali na triput skuplji americki. Ako to nije ucjena, ja ne znam sta je.

Micky

Gospodine Murphy vaša izjava vrijedja inteligenciju i zdrav razum! Molim vas, prestanite nas podcjenjivati i ponašati se prema nama kao što se ponašate prema Afroamerikancima u vašim južnim saveznim državama!! Velikosrpskoj politici ste dali entitet republika Srpska koji je izgradjen na masovnim grobnicama i Genocidu! Sada Velikohrvatskoj politici pravite entitet praveći od Bošnjaka gradjane drugog reda u sopstvenoj državi!! Sječete granu na kojoj sjedite! Mnoga carstva su prolazila kroz Bosnu i nestajala a Bosna je opstala! To sto radite Bošnjacima zločin je protiv čovječnosti! Svijet prati sve sta radite i znajte mnogi već govore: " Teško onome ko Ameriku ima za prijatelja"! Vi ste došli i otići ćete. Jednoga dana će i USA biti nešto što će ostati u prošlosti. Samo će Bosna opstati da svjedoči propasti, kako Srbije i Hrvatske tako i vaše USA koja je izdala sve ideje njenih osnivača! Neka vam je na čast!

Dea

Neuvjerljivi ste Ameri. Podrzavate UZP a trubite o ljudskim pravima.

Error

Hahaha a oni su se udomaćili sebe ne ubrajaju tu

Ako pod stranim podrazumijeva

Laktase!!

***

***

/ Najnovije