Mia Abazović o mladim koji protestuju zbog subvencije za stanove: "Hiperprivilegirana kasta"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

***

BiH

***

Karrabaja

Ti pojma nemaš o čemu pričaš,primaš enormno visoku platu ni zašto.moj sin je magistar mašinstva,nema zaposlenje i daje instrukcije iz matematike od zvijezde do zvijezde a njegova žena radi 2 posla.jedva su skucali kredit da kupe stan.zato hiperprivilegovana,ne lupaj gluposti.

Guest

***

Guest

da nije navela iz koje je stranke,iz aviona bi se prepoznalo,juce postala i već u Državnom parlamentu,stručnjak za manipulacije ko i “predsjednik” njen.

***

***

Pravda

Sve se daje bogatim majmunima i gnjidama.Od subvencija na solarne elektrane,auta na elektricni pogon,pa do stanova itd.Mi smo krivi sto smo dozvolili tim zivotinjama da uzimaju nas novac,sve ovo treba rastjerat pod hitno

Nekoniko

Kojim li je zaslugama šefu ovaj anonimus stigla do parlamentarne skupštine?Sigurno nije što je pametna, nego što je tuka, kao i većina bolesne sekte NiP.

U ime...

naroda! Draga Mia, u ime seljaka, nezaposlenih, penzionera minimalaca, nas koji bjezimo vani, obecavam da cu od sada samo za vas glasati. Bravo Mia!

/ Najnovije