Jašarević traži premještaj u zatvor u Srbiji: "Zamolio sam Vučića za pomoć"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Celo

Pa sto nisi u Beogradu pucao ***

Role

Sve što je loše nama dolazi iz Srbii preko Drine, čak i ovi nazovi "muslimani" koji su u službi Srbije i destabilizacije BiH.

Mevla

Pa trebo si o tome prije misliti hahahhahaha. Čuj nije ubio nikog. Ma ja, nije uspio, a naumio.

Kresanje troškova proizvodnje (široki su putevi božijii)

Nema potrebe uzaludno trošiti gorivo i postati sadržaj paštete u nekoj od fabrika begeša. Može to biti znatno jednostavnije i jeftinije obaviti uz potporu infiltriranih smedrevlučkih đikana tipa ganičevih proizvođača ovdje lokalno.

Celo

Kliješta za rezanje građevinske armature upotrijebljena za pesijecanje sajle kojom su bicikla bila privezana za geledere ograde u haustoru (minimalno 5 slučajeva u sarajevu sa približnom štetom nanesenom vlasnicima ukupno otprilike negdje između 3000 KM i 5000 KM) ?

SSST

Medicinski oblici tariguzizma ?

Boom

Pametno ode u zatvor u Srbiju lijepo se ponaša i puste ga ranije. Briga njega za ženu i sina da njemu stalo do njih nebi pucao

BBB

Jašarević je državljanin Srbije kojega je Vučić i BIA poslali u BiH da napravi međunarodni incident pucajući na ambasadu USA. Njegov cilj je bio da BiH dovede u vezu sa teroristima. Imao je on ambasadu USA i u Beogradu ali mu je naređenja bilo da ide u Sarajevo ! Treba ga ostaviti u Zenici u zatvoru dok ne struhne !

/ Najnovije