Meso za mnoge Bosance postalo luksuz: Junetina bez kosti sada košta 16,90 KM

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hava

Sto lazu. Junetina nikad nije bila 12 KM, nego oko 16. Drugo, samo budala moze kupiti mljeveno meso. To je uzas sta se sve melje. Ako nemas masinu za mljevenje kod kyce uzmi noz pa sjeckaj. A svakog penzionera koji se zali prvo pitati za koga je glasao. Oni i prinitivci su nam ovo napravili.

Prospi pravdu po zemlji,stvoritelju velicanstveni,silni,mudri

Jos da je junetina u 80% slucajeva je bravetina.toliko je zla i lopovluka da me nebi cudilo da nas bog,s,v vec sutra sve kazni i unisti"govorio ti njima il negovorio oni su poput stoke,još' gori su".

A

A jel i za to Putin jriv, i za gradak i krompir vjerovatno. Prepisivacka ***, vrli vladari barede korona, vi korona, onda narede Rusija vi Rusija, onda slave nacizam vi nacizam, a oni sprovode veliki reset a vi ste saucesnici u grnocidu nad narodima planete. Nemojte se dobru nadati u zivotu, stoci ce vas kazna za sve sto radite. Ima boga da je zrno graska.

Krmetina je jeftinija, jedite nju kao ja sto radim, pa cete biti jaki.

Junetina je dobra, ali skupa, a piletine se samo manite..

Gospodja...

...Turkovic: Sta se bunite, jedite - kolace!

33

Sto proizvodis kazu ima kupit sve dzaba pa kupi

/ Najnovije