Memorijalni centar: 'Pozivamo Schmidta da uputi izvinjenje i pojašnjenje patriotama ove zemlje'

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Ovi izgleda prespavali jučerašnju izjavu da je “Alija spašavao živote”. Sve je u redu, nesporazum je izglađen i možete opet turisti jesti iz ruke.

PolaHko

sve ce doci na svoje

Laxative

Šmitler mora biti smijenjen i vraćen doma a ne da ono daje izvinjenje. Kući pa u penziju, stari jarac.

Gost

Hoće li se oglasiti svi koji išta znače u Bošnjaka? Trajat će to danima.

Evo

saće seSchmidt's oglasit

Xgfff5

IZVINJENJE I MARS U NJEMACKU

Xgfff5

Hoće li se oglasiti svi koji išta znače u Bošnjaka? Trajat će to danima. ka Gost TROJKA NE ZASTUPA BOSNJAKE VEC CUVA STOLICE. FUJ.

***

***

Caraga Milutin Hadzijamakhafizmulaosmanbegovic

- pano stoji uz džamiju iz XVI vijeka -***

xxx

Šmitler mora biti smijenjen i vraćen doma a ne da ono daje izvinjenje. Kući pa u penziju, stari jarac. ka Laxative treba dovesti nekoga koji ce da radi za vas turke kao lajcak, i slicni, e kurko vam, nema unitane po cijenu raspada

Nevjerodostojan

Mali naci pakaš se riječima može i ispričati,ali ono što misli će i dalje sprovodit.

PA NEMOZE I IZVINJENJE I PIJASNJENJE

ILI JEDNO ILI DRUGO! JEDNO DRUGO NEGIRA!

Sta je sa vama, ljudi,

Da se sa izvinjenjima stvari rjesavaju, ne bi bilo ni sudova, ni zatvora. Izvinuce se on, na vagi je ostanak i ogromna plata, sta ga kosta, a radice sto radi, sve protiv BiH i Bosnjaka. Ne treba nam nikakvo izvinjenje, bar znamo potpuno nacemu smo. Treba ga zamijeniti posten i pravedan covjek, to tražiti od PICai UNa, a ovu nedolicnu osobu zanemariti.

Caraga Milutin Hadzijamakhafizmulaosmanbegovic

- pano stoji uz džamiju iz XVI vijeka - krajnje je onda vrijeme da se ukloni ta džoamija ODVRATNOG i GENOCIDNOG OSMANLIJSKOG OKUPATORA, da ne zatrpava vizualni identitet grada koji je u evropi, a ne na blisko-dalekom istoku. OLAHAM!

INO

***

moš

Što više čitam objave i komentare po portalima, to sve više kontam da Schmidt radi pravu stvar. Majkemi.

/ Najnovije