Tužilaštvo BiH pokreće istragu za ubistvo Dženana Memića

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

A?

Šta li će Mrzitelj PDA sad reći na ovo? Ili će radije komentarisat onog malog Sladića koji ga je iskaro pa ostavio?

hahahahahahaaa

Šta li će Mrzitelj PDA sad reći na ovo? Ili će radije komentarisat onog malog Sladića koji ga je iskaro pa ostavio? ka A? joj fkt si upravu za onog mrzitelja ja sam tačno skonto da ga je sladić natego nekad negdje pa ga odjebo ....hahahahaha...debil lažovski živi ...

Hmm

Idemo prema ubicama.otvara se istraga...spomenuto ime...., sve nešto izokola i višeznačno i zakukuljeno, a naslov da se dižu optužnice. Savršeno. Divim vam se.

MrziteljPDA

Neću ništa reći! Neka država radi svoj posao a i neka Seferovići slobodno šetaju! Zaslužili su! Kao i ja što bi zaslužio dobre pohvale da nategnem mater ovim klempama što mene komentarišu!

MrziteljPDA

Ha,ha,ha! Čuvaju pešovani druga svog! Samo se vi satirite od hašimage! Pozdrav za tople Nedimove drugove i pozdravite zadovoljne mame!

Nadimak

Hajd valjda je ovog puta reko konacno ko mu je dijete ubio

NB

Ološ, šljam i otpad insanski treba da se guši u govnima kao što se ovaj nedužni mladić gušio u krvi. @MrziteljPDA mrzi i prokljinje sebe jer izglda da je i on dio tima za zataškavanje i ulizivanje krindžosima! Logika mu je kokoški ravna!

/ Najnovije