Memić: Advokati odbrane su se obrukali, da sam ja nešto slagao, pitali bi me danas

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Da si poslušao Dalidu, pravi krivci bi uveliko. služili kaznu..

Tbjrbi

Nažalost, nemate ni jedan dokaz osim šuplje priče

ala

postajes naporan

Eto

Muriza Memića za predsjednika advokatske komore. Taj zna sve o pravu.

MrziteljPDA

Moj Murize,ljudi su te prosuli kao rižu! Jednostavno tvoje svjedočenje je klasično rekla-kazala! Nemaš ni jedan dokaz. Oni levati koji su priznali ubistvo su na slobodi zahvaljujući tebi a ne bi te ni članstvo NiP-a slijedilo samo da neko hoće javno pustiti priznanje Seferovića u kojem on kroz plač proklinje dan kada je dobio vozačku i udara glavom i izjavljuje da mu je žao. Murize treba ti neko reći-game over! Gotovo je kao i svaka druga igrica

NB

Jedno je sigurno, svih pet komentara napisala je ista osoba! Jad! (Privjereno!)

Elenorin

Uz duzno postovanje prema Vasem gubitku, razumijem da je to roditeljska ili obiteljska instinktivna potreba da nesto poduzmete u rijesavanju ili rasvjetljavanju slucaja. No, izrazavam bojazan, kako ovaj predmet izmice kontroli u odnosu na pravosudni sistem. Za ovih pet godina ostavlja se utisak da je, na zalost, mladic stradao od vozila. Prije je postojalo razumijevanje, i podrska sa moje strane, no sada je zaista vise nemate. Suosjecaj zbog Vaseg gubitka imate i zaista mi je zao zbog toga, ali vise Vam ne vjerujem u ono sto tvrdite. Vi mozete biti okodac da svako od nas baca sumnju na nekoga ko nema veze sa slucajem, ili da uz pomoc medija radimo linc na pojedince, i da uz pomoc javnosti, koja je objektivno nepismena i pristrasna, prejudiciramo stvari i ozbiljan slucaj razvodnimo. Ne znam sto je sa Vasim avokatom, ali zaista je pokazalo da nije najspretniji u svojoj struci.

Gost

>>Jedno je sigurno, svih pet komentara napisala je ista osoba! Jad! (Privjereno!) ka NB<< E slabo si provjerio. Ja sam napisao dva, tako da nije istina to što pišeš.

Reci

Reci vise te dokaze i ko je ubio neduzno dijete,zar te nije stid pricati da imas dokaze i da znas ko je ubio tvog sina a neces da saopstis,isto kao da nezelis da se sazna istina. Daj da se sudi ubicama i pomagacima nemoj optuzivati sve osim konjakovics

Guest

Guest @Ala Dao ti dragi Bog da ti dozivis tako nesto pa ti drugi rekli da si naporan idiote imas li mozga.

Guest

Guest @ Eto Ti docekao kao Muriz pa sve znao o pravu idiote.

Gost

Papčiću, tebe ovo sekira više nego Muriza. Smiri se, popij terapiju, nauči se komunicirati normalno i bez psovki. Ne znam šta misliš da postižeš psovanjem?? Jel ti bar bude lakše??

Istina

Pa Murize pobogu sta je istina ? Ko je ubio Dženana i šta je motiv ? Imas podršku od naroda ali ne moze vise ovako. Tvoje izjave se svode na onaj advokat mi se nakezio, onaj me nije pozdravio nije mi izjavio saucesce i ostalo... Reci ako sta znas ili suti brate, pusti nek sud radi ..

Posmatrac

Ostace upamcen kao covjek koji je oslobodio ubice svog djeteta.

Ja bih samo rekao

Ja bih samo rekao

Da smo izgubili ljudskost

Da smo izgubili ljudskost

U vremenu koje dolazi

U vremenu koje dolazi

Sram da nas bude

Sram da nas bude

@ Radio Sarajevo

Jel vrijeme da blokirate ovog idiota? Znam da vam svaki klik donosi par pfeninga, ali što idiot radi ovo je sramota i za Vas.

Radio Sarajevo

Banujte ovog nekulturnog psihički bolesnog čovjeka

:O

>>Jedno je sigurno, svih pet komentara napisala je ista osoba! Jad! (Privjereno!) ka NB<< upravo HAHAHAHAHAHHA kako su samo providni

MrziteljPDA

Ja sam jedan i jedinstven! Tako da nije provjereno. Zavalio me krimos Kukić za neku lovu i od tada ga pljujem gdje god stignem. Bilo bi mi bezveze da koristim drugo ime. A ti momak liječi se. Ako nemaš pare za to javi mi se da ti posudim

/ Najnovije