Mektić poručio Miloradu Dodiku: E, moj Mile, ništa ti nisi bolji od Košarca

Radiosarajevo.ba
Mektić poručio Miloradu Dodiku: E, moj Mile, ništa ti nisi bolji od Košarca
Photojoiner / Dodik i Mektić

Dragan Mektić, bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, na svom Twitter nalogu komentirao je privatnu zabavu koja je u ponedjeljak navečer održana u Sarajevu.

Mektić je objabio dva tweeta. U prvom se obratio Staši Košarcu, ministru vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, koji je zajedno sa estradnim umjetnicima Halidom Bešlićem, Hari Mata Harijem, Šerifom Konjevićem učestovavao na proslavi rođendana doktora Jusufa Šabanovića, a zatim i Miloradu Dodiku, članu Predsjedništva BiH.
 

"Nemaš ti ni mentalni niti intelektualni kapacitet da shvatiš obim gluposti koje stalno ponavljaš, pa još pokušavaš da opravdaš svoje ponašanje. Dok narodu uvodite nepotrebne represivne mjere, ti postaješ oličenje nemoralne osobe", napisao je Mektić za Košarca i obratio se članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku:

"E moj Mile ništa ti nisi bolji od njega. Kolilo je samo trebalo biti glup, neodgovoran i bezobrazan prema ovom narodu pa takvog debila postaviti na tu funkciju. Po meni on je manje kriv od tebe, a u ostalom sva vam je politika takva."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije