Mektić o poklonu koji je Lavrov dobio od Dodika: Ukradena ikona, Bože pomagaj!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

registriran

Mile presao sa Ronhila na Visi Nivo. Sverc ikonama.

Vitamin ,,D''

Dobio od dobrovoljca iz Luganska.

Mex

Hahahahahaha primio ga do dick eee bijednika sve je kod njeg lažno i ukradeno ali sve !

BD

Tuzilastvo treba odmah djelovati i privesti Dodika da kaze otkud mu ikona ukradena iz Ukrainske pravoslavne crkve u Lugansku !

Vvvv

NA PORTALIMA RS NI RIJECI O POKLONU. POGODITE ZASTO...

Hr br

Opet gluposti i laži iz bosanske kuhinje!!!!! Srbi ignorišu vaše laži i izmišljotine. Bolje da vodite računa kako ćete sarajevsku zimu preživjeti!

Drk

Opet gluposti i laži iz bosanske kuhinje!!!!! Srbi ignorišu vaše laži i izmišljotine. Bolje da vodite računa kako ćete sarajevsku zimu preživjeti! ka Hr br PITAJ UKRAJINSKU AMBASADU...

Mmmmarš

Mektić, Bakirova propala investicija. Zatvor vapi za tobom. Bolje traži dobrog advokata da te spašava. Ili se uvlačiš bošnjama, ne bi li te oni spasili. Pa, možda se i izvučeš, jer bošnje drže sud, i niko njihov ne ide u zatvor!

Fuj

Hahaha, ikona je ruska, i bezvrijedna je. Bošnje opet lažu cijeli svijet, sve u silnoj želji da ocrnu Srbe. Ali, nije prošla laž. Vrlo brzo se saznalo da je sve vaša laž, koja ne pije vode. Treba vas gospodin Dodik tužiti za klevetu.

/ Najnovije