Mektić o Dodiku i aferi o ikoni: Kod njega nema ništa ispod deset miliona

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Zato ti uzimas po 200 do 300 000 eura..manje upadno a zaradi se..majmune jedan..ti nisi dostojan predsjedniku ni ime da kazes..slugo Bakirov

-_-

Jooooooj ČUJ OVOGA - PREDSJEDNIK !!!!!! :) :) :)

071

Ako ćemo pravo, kod sve stoke krupnog zuba u BiH nema ništa ispod deset miliona. Bilo da je ikona, bilo da su respiratori, bilo da je bilo koja prevara i krađa. Sljedeći sloj, oni okačeni na hemoroide, hapaju u prosjeku milion (pa gazdama daju glavninu), a buranija, vaške i oni što ližu cipele po par hiljada ili stoja.

011

maligno Sarajevo se opet polomi danas objavljivajuci sta su rekli ove srpski trabanti (Bursac, Mektic, Vukanovic). plemeniti duh sarajevske mahale, da se samo gleda kako da nekoga provale, je prezivio sve ove decenije. jadni vi okovani visevjekovnom mrznjom prema svemu sto je ne-muslimansko.

071

@011 Ma ne, ti si to pogrešno shvatio. Sarajlijama se gade maligni lopovi i seoski prevaranti. Ni manje, ni više. A to što ti to uokviruješ u svoje guslarske tribalne priče, to je već samo tvoj problem.

011

moji dragi islamizirani Srbi, Zivkovici su vas spengali u 4 kantona i ubjedili da je cijela BiH vasa. sto je Kusta snimio u Podzemlju (Miki Manojlovic godinama ubjedjuje ljude da rat jos traje), to su Zivkovici sproveli u dijelo u stvarnom zivotu. Zivio nam drug Zuti sto duze!

Hahaha

Mektića ste našli!? Hahaha. Taj glupi neandertalac, kojeg je Bakir kupio za siću! Ne može se jadnik pomiriti da je sad niko i ništa. Pa se oglašava preko društvenih mreža, kao svi besposleni gubitnici koje niko ne želi da sluša. A, bošnje, jedva čekaju takvu neku glupu budalu. Možda mu još i pošalju kakav honorarčić, pride.

071

@011 De ti meni reci imaš li ti veći kompleks od Sarajeva ili od Beograda? Mislim da je bara-bara :). Svugdje si kaljačar i nigdje nisi prispio, meni se čini.

/ Najnovije