Mehmedović zatražio izuzeće Palmera, Sattlera i Eichhorst iz pregovora o krizi u BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PD

tako je

Gost

Čudna jada... Komšić, Džaferović, Izetbegović, Mehmedović; koliko vas ima koji bi nešto izvoljevali? Prihvatite da ova šugava zemlja nikada neće biti islamska ili kako vi kažete GRAĐANSKA.

Memedovic politicki zatvorenik

Danas, jedino Bakir Izetbegović sa svojim bliskim suradnicima, Džaferovićem i Komšićem koristi termin “rat” tamo gdje svi govore o “miru”, tvoja malenkost je slicna mišu mekinjašu te sumnjam da ima ikakvu težinu za “pregovarače”

Guest

Guest Pametno gospodine Mehmedovicu. Jedan urgira zbog zene,drugi zbog love,a treca zbog desnicara Valerija/namjerno/ prekrsteno ime.

Guest

Guest @ SDA A druga dvojica ortodoksnih lopova su bolja hahaha. Nisam ni za jednog idiota beskurpuloznoga samo cekam da budemo zivi da im ledja vidimo u prdekanu ili preko mora i planina ako stignu .

Guest

Guest Jeste li veceras slusali i gledali Pressing sa gospodinom Zkicem. Navozao ga je kao kozu u vozu ostao bez teksta. Ionako ne zna pricati ni proste recenice,a kamoli prosto prosirene to je za njeega nepoznata u matematici isto kao onog mutavog Dzafikusa.

Minja

Ja mislim da treba smeniti Bajdena koji je poslao ove pregovarač.

Realista

Da nije Dejtona ne bi bilo ni BiH! Ono što usporava BiH nije Dayton već AVNOJ! AVNOJ sporazumom su formirane dvije države na jednom mjestu, na jednoj teritoriji. To su BiH i Hrvatska, s tim što je Hrvatska dobila najbolji dio(izlaz na Jadransko more, izlaz na Dunav, Panonsku niziju, saobraćajni koridor 10,...), dok je BiH ostala beznačajna unutrašnjost, uglavnom zabačena brda i planine, bez ikakvog geopolitičkog, geostrateškog položaja. Zbog toga se niko previše ne sekira za BiH, nije uopšte toliko bitna međunarodnoj zajednici!

Podrška

Napokon nešto pametno i od ovog.

Realno

Da nije Dejtona ne bi bilo ni BiH! Ono što usporava BiH nije Dayton već AVNOJ! AVNOJ sporazumom su formirane dvije države na jednom mjestu, na jednoj teritoriji. To su BiH i Hrvatska, s tim što je Hrvatska dobila najbolji dio(izlaz na Jadransko more, izlaz na Dunav, Panonsku niziju, saobraćajni koridor 10,...), dok je BiH ostala beznačajna unutrašnjost, uglavnom zabačena brda i planine, bez ikakvog geopolitičkog, geostrateškog položaja. Zbog toga se niko previše ne sekira za BiH, nije uopšte toliko bitna međunarodnoj zajednici! ka Realista da nije Dejtona ne bi bilo nikakvih kantona, entiteta, pogotovo RS. Armija BIH je zaustavljena kada je iz odbrane mogla preći u ofanzivu i ući i u Banjaluku i u Čapljinu. Zeznuli su nas jednom sa pregovorima, drugi puta neće.

Nikolica s prikolicom

@Minja:"Ja mislim da treba smeniti Bajdena koji je poslao ove pregovarač" Sl ažemse.I Papu Franju također.LOL

/ Najnovije