Mehmedović se obratio Ahmetoviću: Plenković diktira OHR-u uvod u stvarnje trećeg entiteta

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

***

Tres

ŠTA TU NIJE JASNO? Hrvati su dugo ispadali idioti i nadli se i pokušali mirno i politički da reše to pitanje, koje je i Ustavni sud BiH potvrdio, ali nije išlo! Sada kad su HVO generali najavili stvaranje trećeg entiteta nastala panika! Sada će odmah da se menja zakon i da sami biraju predstavnika, samo da ne bude entiteta?

Ako

Lijepe riječi su ukras!

Tesla

Kuje se hrvatski evro, a Hrvati hoće tužit Srbiju da ime hrvatskog izumitelja makne i sa aerodroma i novčanica, zato jer nema nikakve veze sa Srbijom, a lažu i da je jednom u životu posetio Beograd. Sada bar više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama. Turisti će kovanice odneti po celom svetu! Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.

Turkija

***

Alija

Pelješki most će na otvaranju prvi proći prvi hrvatski el.automobil, novog hrvatskog Tesle, Mate Rimca, NEVERA!

Slaven

Samo Hrvati i Srbi cuvaju Bosnu

Gulliverus

Bošnjački političari miševi!!! Qurave za mrvice!!

***

***

Nikolica s prikolicom

Pa ne biraju ni Hrvati predstavnike Bošnjaka. Ne razumijem što je sporno, ako si Hrvati biraju svoje predstavnike? I zanima me ko bi birao Sejdića, Fincija i predstavnika Ostalih? Pa jel vidite kud sve to vodi? Ako vam sad stvar nije kristalno jasna, onda ste potuno izgubljeni.

Nikolica s prikolicom

Edit: poTpuno.

TZ LJILJAN

STAJE ISILOVCI FRKA VAM JE AHMETOVICU ****VALI TE TVOJI ZELENI MEHMEDOVICUBOLJE TI JE PAKUJ KOFERE ZA ZATVOR ZBOG DRZAVLJANSTVA ISILOVCIMA SVINJO I TVOJE JE OZVONILO

/ Najnovije