Mehmedović reagovao na skandalozne izjave ambasadora BiH: Poslao poruku Komšiću i Bećiroviću

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

A sta reagujete kad ste sve ucinili da razjesinite Bosnjake u BiH da podvalite dezertere i ped..ere za predvodnike Bosnjaka...i sada kada su svi ujedinjeni protiv Bosnjaka i kada svom glasovima namecu sebe jasno je da ce i promijeniti narativ i da ce Bosnjaci ispasti krivi za sve kako u proslosti tako u buducnosti...dozovi se Bosnjace.

Ma taaacete vi u EU, pa svadjate se ko bijesne

***

Srb IN

Lijepe riječi su ukras!

Sramotno

Nemože sramotnije i bezobraznije od ovog ambasadora.Država BiH ga plača a on o njoj govori ko koljač sa dna kace.Bećirović i Komšić moraju ući niti sve da ovog koljača i koljačkog sina smijene i ukinu mu diplomatski pasoš.

Kkrllflgđg

Čovek sve lepo rekao, u čemu je problem. Pa soške BiH su nalaženje kod bin Ladenovih ljudi od nju Jorka do Pariza...

🔥🔥🔥🔥

Znači nije istina što je ovaj rekao? I oni što se vraćaju sa Sirijskih ratišta dobivaju dugogodišnju robiju ili im se ne dopušta povratak u BiH jel tako ili je drugačije ❓

Skandalozno obraćanje Dodikovog ministra

u Ženevi: Za BiH rekao da je 'najopasniji izvor terorizma' >>> Počelo suđenje Mirzi Kapiću za planiranje terorističkog napada u Zenici sredinom 2023.god.- Radiosarajevo.ba, bolan!

Predsjedništvo

Treba reagovati onaj ko ga je i imenovao i vrnuti nazad u njegovu selendru iz koje je ispuzao. Ne da pravi štetu jednom narodu nego svim narodima u BIH. Sreća pa ostali ambasadori pri UN-u znaju i imaju bolje podatke o toj temi.

/ Najnovije