Mehmedović: Putinist i diktator pokazao srednji prst normalnoj državi

4
Radiosarajevo.ba
Mehmedović: Putinist i diktator pokazao srednji prst normalnoj državi
Foto: PrtScr / Radiosarajevo.ba / I Mehmedović komentirao bahatost jednog od šefova države

Šemsudin Mehmedović, zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Bosne i Hercegovine oglasio se na Facebook profilu gdje je komentirao "srednji prst" kojeg je jučer poslao novinarima član Predsjedništva Bosne i Hercegovine. 

Mehmedovićevu poruku objavljujemo u cijelosti:

"Zovite ih samo onim što jesu – PUTINISTI! Označimo ih Putinistima i pred našom i pred svjetskom javnosti. Došli su s Putinom , došli su na vlast kad i Putin i traju s Putinom. I otići će samo s Putinom ako ih potpuno ne razotkrijemo i ogolimo.

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Sad nam je jasno koja je uloga konstitutivnosti – konstitutivnost je Dodikov srednji prst.

Dodikovo pokazivanje konstitutivnog srednjeg prsta novinarima je pokazivanje srednjeg prsta normalnoj državi BOSNI I HERCEGOVINI kakvu većina i svih građana i svih naroda i svaki normalan čovjek želi za sebe i svoju djecu. Dodikovo pokazivanje srednjeg prsta je okupatorsko ponašanje i bahaćenje prema bosanskom građaninu. Sve dok to bude moguće bez podnošenja ostavki, znamo da imamo divljanje i iživljavanje ruskih vojnika na civilima kakvo je doživjela i bivša Jugoslavija dok su rusi vršljali po njoj na kraju Drugog svjetskog rata. Nije li slično ponašanje Dodika u današnjem vremenu?

'Čuvajte RS' u kojoj će njen lider pokazivati srednji prst., rekao bi Dragan Čović.

Dragan Čović je lider dvije decenije ... 1998. se počeo uspinjati, pa (nakon Jelavićeve samouprave) od 2002. "hrvatski" čelnik kao alternativa Jelavićevom državnom udaru. Cijele dvije decenije. Čović koji gurne HVIDR-u i ljude koje je hrvatsko vodstvo potrošilo na zločinačke UZP projekte hrvatskog Donjecka i Donbasa da opet prijete zločinačkim projektom Herceg-Bosne. To je poziv da ruske snage u hrvatskim i srpskim uniformama krenu od BiH praviti Ukrajinu i izazivati nered. To je poziv ruskog vojnika Čovića na rat u BiH. To su prijetnje kojih se bosanski čovjek ne boji!

Nema više straha Čoviću!

Postavlja se pitanje - logično:

Ko, kako i zašto je kreirao ovakve separatističke lidere u BiH - jasno je svima nakon prijetnji Kalabuhova – Dodik i Čović traju duže od Tuđmana i Miloševića, skoro nepojmljivo dugo. Koja je sila iznjedrila Čaušeskua i Brežnjeva po trajanju na vlasti, tj Čovića i Dodika – dvije decenije vlasti – nije malo – to su periodi mandata iz sovjetske ere. Znakovito - početak Čovićeve i Dodikove ere koincidira s dolaskom Putina. Vrijeme je za odlazak Putinista. Oni ovdje štite interese Rusije a ne BiH i građana i naroda koji žive u njoj.

Putinisti su učinili sve da izgrade takav ambijent u državi da ljudi iz nje odlaze. Kao da su Rusi napali BiH. A jesu, s putinistima. Koji pokazuju srednji prst, traže proglašenje hrvatkog Donbasa i Luganska i koji govore 'Čuvajte RS'."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije