Mehmedović predstavio stranku Naprijed: "Cilj nam je izgraditi bosanski identitet"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Suljo

Ma de bježi. Jedva sam ondak skonto kako se zovemo po novome. Vala alahu bili mekli bilborde pa je bilo lahanije za upamtit

Jasno

Beri, beri, al' ne lomi grane

Asker

Al si nasao kadar,sve kapaciteti. Majko moja hahahha

Komunalni radnik

***

Samo lud ...

... covjek moze dati podrsku nekome ko nas je pljackao i ponizavao decenijama!

DoDICK

E ti Šemso sto si gradio gradio si...

Ibro

A CIJI SMO SAD IDENTITET

333

Antiteza bosanskog identiteta bi gradila bosanski identitet...@Veleizdajnici Sve se slazem.

Tatar

***

Gost

***

Nikad nije kasno

Doso tobe nakon 34 godine, hahahahh

bos

je li ono ibro-bosanac sa šeširom? ;)

Bgd12

Lijepe riječi su ukras!

PipaČamilova

Kako sam se nadala loše sam se udala...

Cenzuraaa, obriše li se štaaa...?

Da brišete psovke, ispade ekstremizma, mržnje, vrijeđanja, sve 5. Ali kritičke ocjene, promišljanja, vrijednosne sudove! Ukinite sve komentare. Ovako samo izazivate podsmijeh i stvarate sve masovniju averziju prema vašem portalu. Pa vi skontajte, hrabre i umne glave!

/ Najnovije