Mehmedović: 'FBiH je oštećena za 370 miliona KM u korist RS-a. Podnio sam krivičnu prijavu'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

30 GODINA

Entitet fbih finansira entitet rs? Dok se ovi drugi, uz pomoć kvislinga iz prvog, isto toliko godina iživljavaju na svakom mogućem mikronu koji sadrži pojam BiH i uporno, 30 godina, za korist susjednih država sa Istoka i Zapada i na svoju štetu, pokušava dodvoriti nekome ko mu je obećao da će biti neko ko ne može biti a ne želi biti ono što suštinski jeste! Ne postoji mjera kojom se može iskazati koliko smo slijepi, glupi i indolentni na činjenice. Ali, zašto ih MI FINANSIRAMO?!!?!!??

sdfa trauma

paranoja prelazi u ludilo

jeko vajo nosonja?

aaaaaaaa ja, mudžahedin od tešanja

Adi

***

Kapetan potonulog broda

Bolje da cuti,decenijama u SDA Korumpirani Koldzo i drugi cine mu stranku Gubitnici

Federacija kažu u šumskoj ne postoji

Pa zašto im dajete uopšte ista. Kada priznaju državu tek onda im dati. Sada neka uzimaju od onih koji za njih postoje

Ne pijem dok Paja vozi

BRAVO MEHMEDOVIĆU SAMO OŜTRO I NA PRVU SA***

Prosjecni “bosanac”?

ljakse ili papak

Ludilo je prešlo u paranoju

paranoja prelazi u ludilo ka sdfa trauma

Adi

Sda portal brise komentare cim se kaze istina, sda je lopovsko fasisticka organizacija koja je opljackala drzavu, i narod

/ Najnovije