Mehmedović: "Članovi i simpatizeri SDA su žrtvovali Izetbegovića zbog države BiH"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

No name no name

E ja kad pišem da je cijela evropa fasiskickorasisticka organizacija i da su lično onidoprinineli ratu u BiH da su krivi za sve što je protiv muslimana i islama i to će činiti sve dok ne unište BiH.To im je cilj i to rade mic po mic.Polahko ali sigurno .Jer samo na Bošnjake se vrše pritisci da bi se fašistima i zlotvorima udovoljilo.Oni za evropu nisu to za njih su kristiani sa veliko K.Ako grada ni nastave udovoljavati tim nacistima brže će ostati bez države nego pored Bakira .Kako to samo odbkijira federaciju koja nije kriva za blokadu a ne genocidnu.A gdje ima da manjina vlada većinom.Eto zašto mrzim te naciste evropljani njihove pokorne sluge.Smit je bijednim jer se nacistima po braći i vjeru prodao za jedan medaljon

Sapunjao pa se poskliznuo

Bakir je preko Željka Komšića iznova sapunao dasku Hrvatima i HDZ-u BiH, ali je ovaj put time fatalno nasapunao i sam sebi. Bosanski mediji sve češće pišu kako Izetbegović više ne uživa dovoljno podršku ni u samoj unutrašnjoj strukturi SDA, gdje je velik broj ljudi zgađen aferama koje su s godinama nagomilali Bakir i supruga mu Sebija. Izetbegovićev izborni poraz bi lako mogao otvoriti vrata još jačem otporu njihovoj vlasti u stranci i konačno dovesti do kraja

Inače

Peljeskim mostom za dva meseca prošlo 775.000 automobila! EU je dala Hrvatskoj bespovratnih 270 mil. E za širenje LNG terminala i gradnju gasovoda od njega na koponu za druge zemlje.

Mostar

Muslimanskim lazima nikada kraja

Mostar

Ovo je jedan od najboljih politicara u Bosni. Posten, iskren, harabar covjek. Izabrao je tezi put, da pokusa stvari promijeniti iznutra.

ona

Jesu tačno, isto kao što ste dali ruke HDZ-u i SNDS-u da mogu blokirati državu. Koji ste vi otpad ljudski.

Haha

Da,da, koštao vas je Sejdo. A i još će vas koštati. Nego, samo da primjetim, nitko od muslimana više ne spominje apartheid i proteste. A nema ni babe Zornić nigdje. Inače zadnja rečenica u tekstu je dovoljna da vas Hrvati i Srbi ostave da 4 godine smdite u oporbi.

Db

HRVATI IZ HERCEGOVINE GLASALI ZA BECIROVICA ???????

tonk19

A tebe zbog ratnog zločina ne treba. Sve vas sa sve tri strane treba pohapsiti i zabraniti vam da više ne uništavate ovaj narod i državu, a tebe zbog RZ pod hitno za opomenu da se nikad nikome zločini ne dese

Niste vi zrtvovali Bookira zarad drzave...

Nego se isti Bookir toliko profanirao da mu je ponestalo glasova po gradskim sredinama, a selendracha sama ga nije uspjela izvadit... Ali eto, uspjeli ste u onom za vas najvaznijem - da porazite i ponizite Hrvate po cetvrti put. Eh pa cestitam vam na tome enormnom uspjehu, ili sto bi vi rekli, aferim!

Tatar

Da su bogdo žrtvovali PDV i akcije na gorivo puno bi korisnije bilo

/ Najnovije