Međunarodni dan sjećanja na genocid u Srebrenici: UN već uvrstio 11. juli u zvanični kalendar

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Neobavezujucu Rezoluciju

nece primjeniti 109 drzava svijeta jer je neobavezujuca. Logicno

9o9o

***

Šta reći?

***

Obicni covjek

Kod mene je obicni kalendar,pa ce biti I obican dan.

Istina

***

Kuku

UN je u Rezoluciji postavio i svetski "Dan sećanja na srpski genocid u Srebrenici", a koji će se obeležavati svake godine 11. Jula. Zamislite kakvo će to biti kukanje i laganje i mržnja i otrovi u Srbiji, svaki taj dan ko i za Jasenovac i za Oluju i za bombardovanje, do kraja naših života, a onda i naše dece, ZAUVEK!? Nikad sreće, samo laži i kukanja i mržnja.

Miljacka

Narod koji je ratovao sa svim svojim susjedima. Narod koji je izazvao ratove sa svim svojim susjedima. Pretvorio sve svoje vojne poraze u pobjede. Slavi svoj najteži poraz u istoriji (Kosovsku bitku) kao nacionalni praznik. Narod koji je bježaniju svoje vojske na Krf (grčko ostrvo) u I Svjetskom ratu, ispred austrijske i nemačke vojske označio u istoriji kao taktički manevar. Koji je pobio, izdao ili proterao sve svoje vođe. Čija epika (narodne pesme) je zasnovana na pozivu na osvetu i mržnju. Čiji je predsednik proglašen ratnim zločincem, a oni ga ponovo iz zatvora kandiduju za predsednika. Kada se sretnu u radosnom ushićenju jedan drugom psuju Boga, majku, sestru, dete, hleb i sunce. Čiji nacionalni instrument – gusle – ima samo jednu žicu i to napravljenu od konjske repne dlake. Narod koji drži za srpskog pisca čovjeka čiji roman počinje sa Bismillahi rahmanir rahim (Derviš i smrt). Čiji reformator jezika, Vuk Karadžić, je nosio fes, tursku tradicionalnu kapu. Narod koji je svu svoju hajdučiju, pljačku i otimačinu opevao u junačkim pesmama. Narod kome je je uspelo da po prvi put u istoriji učini da ih napadne vojni savez hrišćanskih zemalja i zaustavi genocid koji su oni počinili nad muslimanima. I ima toga još metar ....... ka Šta reći? Tako je! Sve ih treba istri****ti.

Srb IN

Tako je! Sve ih treba istri****ti. ka Miljacka Istrebiice SRBI smrdljive ba l i je

***

***

Odgovor je uvjek novac

Isti oni koji su glasali za ovu rezoluciju trenutno ubijaju djecu u Palestini i Kongu... Palestina ima naftu a Kongo zlato, na Kosovu je zlato, u RS litijum... sve ostalo je potreba da se mobilišu i izmanipulišu ljudi za nove ratove i profit manjine. Smrt sirotinje za džepove američkih imperijalista i tuđe ciljeve....ukratko.

BALIJE SU POGANI PSI

Ima i dan PISANJA u DALj

Peace Lilly

***

/ Najnovije