Među prvima u BiH: Bisera Turković čestitala Joeu Bidenu

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anti Virus

JA SAM PRIJE NJE CESTITAO, AL DRUGO JE BISERA.

*

Jest Bisa bila u liniji onda..... hahahaha .... joj majko mila dokle više ove gomile holesterola....

Gh

Gledaj bosnja sto su se raskokodakali misleci da ce im strani okupator donijeti ono sto sami ne mogu, kao i svaki put do sada. Nema tog okupatora koji moze pobijediti volju sloznog naroda kao sto su srbi, dobro to zapamtite srpski petokolonasi zvani bosnje. A biden nece nista uraditi od onoga sto vi ocekujete, jer se vanjska politika sad-a nije mjenjala u proteklih 50 godina, pa nece ni sada.

@sarajevo

Stvari nisu iste kao devedesetih kad su ameri imali politicki monopol u svijetu. Sada su tu nikad jaca rusija i novi igrac kina, a obje su na strani srba, tako da mozes samo sanjati devedesete i sankcije, sad cete vi dobiti po pichki, vrijeme vam je.

/ Najnovije