Mašić: Tražimo da inspekcija uđe na KCUS i provjeri diplome direktorice Izetbegović

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Masicu pitaj vranica i fortu oni sve znaju za te anesteziologe ne treba ti inspekcija

Pele

Od svih gorucih tema u zemlji parlamennt se bavi jednom doktorskom diplomom.Da se malo za promjenu ispita isplata vasih silnih naknada za nerad za vrijeme korone

DaBogda vam SDA u kuci bila

Od svih gorucih tema u zemlji parlamennt se bavi jednom doktorskom diplomom.Da se malo za promjenu ispita isplata vasih silnih naknada za nerad za vrijeme korone ka Pele jel to znaš da diploma ne valja, pa prebaci loptu brzo na neku drugu priču?

Latko zBrode

Jbt, kockasti nas zatvorili kao u geto a vi, PAMETNI, se bakčete oko diplome. Neznate i nemate bardak među nogama da reagujete na novu agresiju. Jadno i žalosno i šta od vas očekivat.

Mirko S. Kojotovski

Sve diplome treba provjeriti pa i tvoju Mašiću. Ima svakavih špekulacija kako su ljudi dobivali diplome na stranačkim sastancima. naročito FPN.

/ Najnovije