Mašić pitao Željku Cvijanović čije tačno nemire će izazvati usvajanje Rezolucije o Srebrenici?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Uznemirice se,

uskopistiti i propeti na zadnje noge, Cvijan i ergela.

Pa valjda

Nemire onih koji su plaćeni od dotične i duduka

Iva

Cvijanovicka je Vuciceva sluga

Balija je PASJOTURSKI SLUGA

Cvijanovicka je Vuciceva sluga ka Iva

Onomo ona

Ta analna alpinistica jest da onomo ona rovari po septičkoj jami ali ima korist što jest jest,ali je na sramotu svakom normalnom pravoslavcu,pa zna ona da će koljači biti nesretni zbog Rezolucije i mora ih podržavat za one pare kojim je krkan plača.

Ti si ANALbalija

Ta analna alpinistica jest da onomo ona rovari po septičkoj jami ali ima korist što jest jest,ali je na sramotu svakom normalnom pravoslavcu,pa zna ona da će koljači biti nesretni zbog Rezolucije i mora ih podržavat za one pare kojim je krkan plača. ka Onomo ona

Senada

Bravo g-dine Mašić. Svaka čast. A Cvijanovicku, neka je stid. Nije mi jasno kako takva osoba sjedi u predsjedništvu?

Ademi Popu

Genocid je politicki kolektivni projekat. Nije individualni cin. Odgovorne su politike koje su ga provele i politicki narod koji je na vlast doveo te politike i njihove projekte. Politicki narodi nisu povijesni narodi. Imaku politicku odgovornost. Odgovoran je svak ko je ucestvovao u projektu cije je rukovodstvo, vojska i policija izvrsila genocid.

/ Najnovije