Mašić: Nikšić će biti kandidat za Predsjedništvo BiH ako niko ne bude htio

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA pa Ja

Ako ne bude niko htio pa ni Nikšić mogao bih se ja prijaviti. Razvuci narodu pamet, a i nije tako loše radno mjesto, po 6-7 tisuća KM. svaki mjesec 4 godine.to je oko 300 tisuća KM.

superhik

A Vojin Mijatović ? ? ?

BiH

@ SDP ….Konstitutivni u BiH il u nekim krajevima ? Sta cemo sa okupiranom teritorijom BiH tzv entitetom RS ?? Da to damo vlasima u ruho!??

BBB

SDP je Mašiću u Trojci zadnja rupa na svirali i ako Trojka bude imala zajedničkog kandidata taj kandidat sigurno neće biti iz SDP-a. Za izdajnika Nikšića nikad nećemo glasati kao ni za tebe, Bećirevića, Čengića i ostale komunjare !

Ante

Kakav niksic. Nije on taj kalibar.

Poslije Nikšića,

Danilovgrad

MrziteljPDA

Ha,ha,ha! Znači vaš predsjednik je nešto kao što je prije žvaka u lokalnom granapu mijenjala 10 feninga kusura

/ Najnovije