Martina Mlinarević iskreno: Gdje god odem, ja sam 100 posto Herka

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Gdje god da odes ti si 1.000.000 % nista

Mostar

Gdje god da odes ti si 1.000.000 % nista

Slava Storonci

Zašto se ne osjećate Hrvaticom, pitamo Martinu Mlinarević. "Zbog mog oca", odgovara. "Mi smo rođeni u Ljubuškom, čitav život smo živjeli u Ljubuškom. Ja nikada u životu nisam čula da smo mi Hrvati...." Svašta...:DDDD. Misliš da su ti povjerovali? U svakom slučaju otela si kru' nekom Hrvatu.Boli, aaa? Svakim novim danom sve više i više i nikad neće prestati.

Slava Storonci

https://www.scribd.com/document/132776360/Ahmed-Ali%C4%8Di%C4%87-Popis-bosanske-vojske-pred-bitku-na-Moha%C4%8Du-1526-godine, ...stranica 197. Pogledaj, sestro, i vidjet ćeš da to što činiš čak ni Turci nisu radili. Vjeru možeš promijeniti, ali narod kojem pripadaš ne možeš. To, kao i ime, dobiješ rođenjem. To je pečat koji se nikad, pa čak ni tada, ne može maknuti.Možeš ti reći i da nisi Martina, ali, eto, mi znamo da jesi...Bježiš od vlastite sjene, a to ne ide.

Slava Storonci

BiH je država koja ima svoj Ustav, s kojim je konstituirana kao država. Dok god postoji taj Ustav dužnost vam se je ponašati u skladu s njim. Ostalih po tom Ustavu nema u Domu naroda(dukio!). I ti, Martina, i tvoj šef, sjedite tamo di kao "Ostali" ne bi smjeli sjediti. Pobjeći od te istine ne možeš, čak ni na laž da u Ljubuškom nikad za sebe ne kažu da su Hrvati. Ne vjeruju ti ni ti s kojima sjediš na kavi. Ostani zdrava!

chim

Gdje god da odeš, TI si ČOVJEK, TI si ŽENA, i kapa ti do poda! Sve je ostalo prdimahovina. Sve ti najbolje želim,

vb

Ljubuški je gradić u državi koja se zove Bosna i Hercegovina. Kakve veze ima Hrvatska s Ljubuškim? Šta je neobično ako cura iz Ljubuškog kaže da je “Herka” (Hercegovka)??? Jel u tom Ljubuškom žive Hrvati? Ako žive, onda su to strani državljani, jer je Republika Hrvatska jedna, a Bosna i Hercegovina druga država. Otkud toliko stranaca u Ljubuškom? Kako? Aha. Imaju putovnice Republike Hrvatske, a isto tako i žele biti Hrvati? Putovnice, naravno imaju od 1993 godine jer se jedan pokvareni pohlepni PAS Rata Franjo Tuđman polakomio da bi mogao oteti dio Bosne i Hercegovine pa je pripojiti Hrvatskoj. Ali nije uspio. Nosioci i izvršitelji te ideje i danas trunu po Haškim ćelijama, izdržavaju višegodišnje kazne ili se demonstrativno truju u sudnicama pred kamerama. Ali eto, Ljubuški ostade u Bosni i Hercegovini. Kako su još ti “Hrvati” iz Hercegovine – Hrvati? Pa eto, imajau EUropske putovnice te su nositelji EUropskih vrijednosti, mogu prelazit granicu kad ovi ostali s BH pasošima ne mogu? Pa da, dokle god bude Tuđmanove zlikovačke sekte HDZ, moći će, jer to im je nagrada za glasove koje daju toj partiji, koja je ekvivalent zlikovačkoj sekti SDA ili drugoj zlokovačkoj sekti SNSD. Ali, BITI Hrvat znači ŽIVJETI, RADITI i PLAĆATI POREZE i TAKSE u Republici Hrvatskoj. Tako da su i Hasan i Jovan koji žive u Zagrebu Hrvati, ali Bogami, Martina iz Ljubuškog - Hercegovka, k tome još i lijepa, pametna I ponosita!!!! Aferim Martina, Bog ti lijepo zdravlje dao, i svima tvojima!

vb

(I ja bih isto volio da sam Marsovac, ili makar Obalobjelokošćanin! Nažalost (ili na sreću), živim u Sarajevu, koji je glavni grad države Bosne i Hercegovine, pa sam Bosanac. I Hercegovac takođe..)

vb

“Jadan je onaj koji se stidi svoje zemlje, svoga grada ili sela... dok želi biti ono šta sigurno nije, a skupina kojoj se želi prikloniti ga uz sve to gleda kao ušljiva psa, koristi ga kako god može dok mu se posprdno ruga iza leđa….. To je isto kao da se cijeli život stidiš svoje majke i svoga oca, koji su ti podarili život na Ovome Svijetu i gen koji u sebi nosiš i koji prenosiš na svoju djecu”

vb

A ti, nepismena, nekulturna i fašizmom zadojena seljačino, ako misliš da ćeš ovim lakovima i dislajkovima pomjeriti granicu pa Hercegovinu staviti u granice Hrvatske, samo nastavi….. Ljubuški OPET ostade u BiH, a građanke i građani Ljubuškog Hercegovke i Hercegovci! “Nacija”, “Narod” te ostale fašističke floskule u koje ti vjeruješ postoje samo u tvojoj neukoj, fašizmom otrovanoj mentalno retardiranoj lobanji.

Slava Storonci

@vb: https://www.scribd.com/document/132776360/Ahmed-Ali%C4%8Di%C4%87-Popis-bosanske-vojske-pred-bitku-na-Moha%C4%8Du-1526-godine, ...stranica 197. Idi pogledaj imal' tvojih tamo. :)))...Čitaj, čovječe možda nešto i naučiš.

/ Najnovije