Martina Mlinarević za Radiosarajevo.ba odgovorila na navode da će 'zamijeniti' Željka Komšića

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

***

***

.*.

srednjoškolko šmokljasta. ka mora ti prvo reisBokir KUPITI DPLOMU Kako god, ja glasam za tvoju staru. Ali ako mi ga kvalitetno pop uši. Eto neka mi ga poklanfa ko tvoja sestra i glasam za tu tvoju smrdljivu ravaku.

Ova se bar

Kvalitetno ******ila. 4 godine ambasade i pokušaj studiranja u isto vrijeme. Neloše za zubnu tehničarku.

Jedini psihopata je

onaj lik koji je to osmislio. Tu je kraj

***

***

Guest

novinari nemoj te je dovoditi u probleme

***

***

mile

sejdo u ženskom obliku..

***

***

Ovaj lik sa baustele

Fašisti i mrzitelji našte se quvtza, nećete bez metka perfidno poraziti i osvojiti ovu zemlju. Nikada!!! ka Warhead ima neku bolest, zove se ludilo, samo joj snjobe nisu izmislile ime, jos uvijek

(.Y.)

Ako bude kandidatkinja, sa ogromnim zadovoljstvom glasam za gospođu Mlinarević. Demokratija je! Neće valjda U odlučivati ko jeste a ko nije po U volji.

***

***

🔥🔥🔥🔥

Ako bude kandidatkinja, sa ogromnim zadovoljstvom glasam za gospođu Mlinarević. Demokratija je! Neće valjda U odlučivati ko jeste a ko nije po U volji. ka (.Y.) Makar je ljepša od Komšića

Warhead

briše normalne komentare, a ostavlja najprimitivnije poturičko vrijeđanje sviju koji nisu krmad-mudžahedini, npr. ovog jadnika:- Kako god, ja glasam za tvoju staru. Ali ako mi ga kvalitetno pop uši. Eto neka mi ga poklanfa ko tvoja sestra i glasam za tu tvoju smrdljivu ravaku.- bravo svinje džamijske radikalnog islamiste reisa! ka ovaj radikalno iz-ZLAmeći portalčić Sektaška Svetosavska fašistička gamad svaku priliku iskoriste da vrijeđaju, genocidaški okot.

/ Najnovije