Marš mira prema Srebrenici krenut će 3. jula iz Sarajeva

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

latif

Mars mira bi trebao obuhvatiti sva stratista neduznih civilnih zrtava rata, sva mjesta na kojima su stradali goloruki Bosnjaci, Srbi, Hrvati od ruke zlocinaca bilo kojeg soja. Tada bi to odista bio MARS MIRA I POMIRENJA.

biserko lulic

Istina. Mars mira bi trebao prolaziti kroz Potocare, ali i kroz Vlasenicu, Prijedor, Kazane, Ravno, Grabovicu, Bugojno, Ahmice, Stupni do, Trusinu, Uzdol, Kupres, Malovan, Celebice...kroz sva mjesta stradanja civila u BiH. Tada bi bio nesto kao STAFETA POMIRENJA, STAFETA SUZIVOTA.

Na putu mladih muslimana

nema mira

A

Hoce li se nositi maske i biti razmak od dva metra,

Nbs

Mars mira bi trebao obuhvatiti sva stratista neduznih civilnih zrtava rata, sva mjesta na kojima su stradali goloruki Bosnjaci, Srbi, Hrvati od ruke zlocinaca bilo kojeg soja. Tada bi to odista bio MARS MIRA I POMIRENJA. ka latif napokon jedna pametna

/ Najnovije