Marjanović: Nismo mi protiv vakcina, mi smo samo nesposobni

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Marjanovo domu

Joj al' i ovaj bruda moze da sere... to je cudo jedno :)

THOR

Vas dvojica, vb, i Marjan, ne znate kako izgleda intelektualac jer se vjerovatno krecete u coporu slicnih vama po gluposti i pameti. A mozgu vam je komplikovano da shvati sta moze reci jedan intelektualac. Zato, manite se komentara kad ne znate sta hocete reci.

Koel

Pod hitno se treba rijesiti ministara snsd hdz izglasati nepovjerwnje pod hitno namjerno ovo rade ipaku pasose i hr i srb gdje ce se vakcinisati a bosnjo ti cekaj dok ova gamad fasisticka razvlaci ti

za THORA iz TORA

Đe ti je čekić Tite ti?

DEDERA ga THORE!

I ti i ovaj golub prevrtaner

De ga malo THORE

Haj malo, haj ....dedera ga .....

vb

A šta misliš da promijeniš nick u TVOR? Nekako bi ti, intelektualče, meščini bolje stajao...s obzirom na bezličnu pihtijastu masu gnoja iza čeone kosti.....a? Šta si konto o tome??

876

Znate li zašto se ne brišu ovi prostački komentari? Pa piše ih jedan čovjek. A to je urednik ovog portala. Sad, definitivno, znate da taj RAK, ne postoji. Osim za uzimanje love državi.

/ Najnovije